2777
2789

رفته بودیم باهاشون مسافرت! صبحانه املت! ناهار نون و پنیر! شامم هیچی نخوریم گرونه! آب هم حتی نخریم حالا ب ی پارکی جایی میرسیم اونجا آب هست..

یا مثلا میدونه ک یک کیلو آرد دقیقا چند تا نون چند گرمی میشه و پولش چقدر میشه!

یا مثلا بچش میخواد بره مدرسه میره ی کیک میخره بعد حساب میکنه ک اگ در ماه ۴ تا بخره در سال چقدر پولش میشه! اگ زیاد شه ک کلا نمیخره! 

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پر بودن از حس ناامنی

متزلزل بودن جایگاه

و حس دوست نداشتنی بودن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
رفته بودیم باهاشون مسافرت! صبحانه املت! ناهار نون و پنیر! شامم هیچی نخوریم گرونه! آب هم حتی نخریم حا ...

این دقیقا بابا منه😐یا انتظار داره تو مسافرت آشپزی کنه مامانم

البته الان خیلی بهتر شده واسه مسافرت بیشتر خرج میکنه😐قبلا وضعش حاد تر بود

مادر شوهر اینجانب دستش درد میکنه انگشتش خم و راست نمیشه با این حالا ظرفاشو با اب یخ میشوره ابگرم کن و خاموش میکنه یه روز من بعد سرویس رفت اب داغ باز کردم سویس و ابگرفتم گفت چرا با اب داغ سرویس میشوری اب گرم کن روشن میشه هفته ای یه بار ادم سرویس میشوره😐

وزن اولیه ۶۳ وزن هدف ۵۸

عمم خیلی خسیسه،حتی به نوه هاش خوراکی نمیده،در یخچالشو قفل کرده،لباسای قدیمیشو میپوشه که کهنه ان،فقططط یک لباس محلسی داره،همونو همه جا میپوشه،خمیر دندون نمیخره با نمک مسواک میزنه،با خاک ظرفاشو میشوره    

همسرم:جان منی به مختصر❤
این دقیقا بابا منه😐یا انتظار داره تو مسافرت آشپزی کنه مامانم البته الان خیلی بهتر شده واسه مسافرت ...

اون هنوز همونقدر حاده😐 مثلا قابلمه،روغن،رب،حبوبات و هر چیزی ک لازم باشه از خونش میبره حاضر نیست از همونجا بخره!!

تو اون مسافرت یکی دیگم باهامون بود باز کلا ولخرج تر😅 میگفت همش بریم رستوران شبم بریم هتل..ما بین اینا مونده بودیم😂😂

شاید وضع مالیشون بده یا کلن زنش خیلی مراعات میکنه پرو شده

بابا طرف عمومه.وضعش خوبه فقط داره جمع میکنه نمیدونم با خودش کجا میخواد ببره😐

خسیسیش ژنتیکیه😐😂بابای منم اوایل اینجوری بود بعد خیلی ب حساسیت هاش توجه نکردیم الان اوکی شده

این البته خسیسی نیست بی توجهی یا نابلدیه بعد چندسال رفتیم خونه یکی از اقوام برای اولین بار

لوبیا پلو غذا درست کرد  

مثلا معلوم نیست چندسال دیگه بریم یا نریم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت