2777
2789

به من میگن خسیس اما خسیس نیستم و فقط اقتصادی رفتار میکنم مثلا بدم‌میاد خنزل پنزل الکی بخرم پولمو به جاش جمع میکنن و طلا میخرم و.. بقیه بهم میگن خسیسی☹

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

شوهر خالم

مثلا خالم میگفت کبریت ونمک نداریم میگفت این هزار تومن۲۰۰نمک میشه ۳۰۰کبریت

بعدم که از مغازه میومد میگفت ۵۰۰بقیشو بده

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا تو 500هرارتومان حساب تا 100تا اتومنی پول رو هم حساب میکنن🙄

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

اولیش بابام

😐همه پولاشو میده خونواده خودش بعد پول نمیده یه مانتو بخرم حتی😐یه آپارتمان داشت فروختش کل پولشو داد عموم که خونه دومشو بخره اونوقت ما هنوز اجاره نشستیم😑

. دوستم میگفت اوایل ازدواج ی لقمه بیشتر غذا میخوردم شوهرم به روممیاورد

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
اولیش بابام 😐همه پولاشو میده خونواده خودش بعد پول نمیده یه مانتو بخرم حتی😐یه آپارتمان داشت فروختش ...

فقط برای شما خسیسه،برای بقیه که خوب خرج میکنه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی