2777
2789
عنوان

دیروز همسایمون زن اورده بود خونشون با دوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 53 پست
متوجه نشدم  ... يعنى چون خانومه چند بار رفته و اومده و حالا ٢ تا مردم اومدن بيرون متوجه شديد خي ...

چند بار ته کوچه برگشته مرض داشته مگه 

بعد رفته خونه اینا 

بغلیشون دیده زنه خودشو با بچشو نیم ساعت پیش  برده زنه داشته میرفته خونه باباش 

با بغلیم حرف زده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیگه  کوچه خیابون و فضای مجازی ، پر از زنهای پرعشوه و بی حیاست....مگه حتما بیاد تو کوچه مو ...

الان ۸۰درصد مردا منتظر کوچکترین اشاره هستن ولی الان زمونه طوری شده ک هر کی هر کاری خواست انجام بده ماهم امرب معروف ونهی از منکر نمیکنیم میگیم ب ما چه مگ فضولیم بعد میایم میگیم وای چقد روزگارش خراب شده فلانی چکار کرده 

عزیزم اینایی که بهت میگن به تو چه شک نکن ازون دسته هستد که براشون بواسطه تجربه شخصی این چیزا عادیه یعنی تجربش کردن چه مستقیم چه غیر مستقیم و یا از سوز ...  که محکوم شدن به تحمل چنین شرایطی این حرفو میزنن این دختر تازه عروس یعنی همسایتون هم معلوم نیست که ازین دسته نباشه ! مثلا بهش بگی بگه میدونم بابام یا فلانیم هم همین بود زن بودن رو اینطور پذیرفتم ولی منم جات بودم باهاش حرف میزدم شاید واقعا نمیدونه و براش هم مهمه عزت نفسش

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!

تو شهرهای کوچک همه اهالی همدیگه رو‌میشناسین ....و متوجه رفت و آمدها میشن و نیازی به فضولی نیست.....الان دیوارهای نازک هست .همسایه بغلی ما بره بیرون و بیاد از صدای در متوجه میشم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
چقدجامعه خراب شده خدای من😣

مشکل اینجاست که از یه طرف انقلاب کردن در کافه و بقول خودشون خلنه فحشا رو بستن از یه طرف میگن اناتومی بدن مرد اینه که باید هرزه کاری کنه و تنوع داشته باشه !!!!! نتیجش میشه این فیل خیانتی که تاپیکش قفل شد ! یه زمانی جا داشت کارای این مدلی خونه خود آدم حرمت داشت د آخه بی پدرایی که میگین لجن کاری حق مرد هست مرگ خوبه فقط برای همسایه?!! مربی بدنسازیم خانومی بود بسیار زیبا میگفت آس و سوگولی شوهرم زیر دست خودمه عمدا خونه رو براشون خالی میکنم واویلاا 

کاربرانی که تاپیکاشون قفله و فعالیت سیاسی-مذهبی دارند به هیچ عنوان با من صحبت و حتی لایک نداشته باشند.سیاسی_مذهبی با مذهبی متفاوته در ضمن!
مشکل اینجاست که از یه طرف انقلاب کردن در کافه و بقول خودشون خلنه فحشا رو بستن از یه طرف میگن اناتومی ...

دوره ایی شده ک نه زن غیرت داره نه مرد غیرت.

خدا کمکمون کنه.

خدای مهربون شکرت😍
دوره ایی شده ک نه زن غیرت داره نه مرد غیرت. خدا کمکمون کنه.

اونی که گفت از خدا بترس اشتباه گفت ! باید میگفت از همه بترس الا خدا

چرا فضول ما هممون تو خونه بچه داریم  من خودم دخترم ۸ سالشه  از دیروز جرات نکردم بفرستمش ...

والا در حالت عادیم کار درستی نیس دختر بچه ۸ ساله رو تو کوچه فرستادن!😑

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد