2777
2789
عنوان

ام اس گرفتم ینی تازه عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم حدسمم اینه فکرم همزمان چند جاس اما ربطی تو بدن درد داره؟

پروید شدی حامله نیستی یه وقت

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
دور از جون . اول همه استرست زیاده . دوما برو آزمایش چکاب کلی بده شاید تیروئید . کم خونی یا کمبود ویت ...

منتظرم دفترچه بیمم بیاد برم چکاب کامل

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

استرس زیاد من سه روز قبل عروسی دل پیچه گل به پروتون اسهال شدید استفراغ شدم رفتم دکتر یه سوزن زد بهم یه روز کامل خواب بودم هیچ کی سراغ مو نگرفته بود به خواهرم گفتم تو نباید بیای منو صدا بزنی شاید مرده بودم😅ولی بیچاره شوهرم همون شب عروسی این طوری شد رفت دکتر وقتی اومد دکتر احمق بهش آمپول زده بود کامل خواب حتی تو فیلم هم هست من دارم کادوهامو میگیرم اون حواله 😥بعدم خواستیم بریم خونمون نتونست بشینه پشت ماشین داد شش نشست😔🙁 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
استرس زیاد من سه روز قبل عروسی دل پیچه گل به پروتون اسهال شدید استفراغ شدم رفتم دکتر یه سوزن زد بهم ...

خیلی بده این استرس هزار فکر  تو سرمه همزمان

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره.