2777
2789
عنوان

سفر زميني در هفته ١٤

93 بازدید | 13 پست

سلام

ما به خاطر كار واجب همسرم رفتيم سفر

تو راه برگشت همسرم گفت برو عقب بشين مادرم جلو بشينه

وقتي رسيديم من از كمر درد نميتونستم راه برم پاهام ميلرزيد ديسك كمر دارم

الان چند روزه كمرم هنوز درد ميكنه نميتونه بايستم يا بشينم بهتر شده ولي فقط ميتونم دراز بكشم

خطرناكه؟

ممكنه به جنين اسيبي رسيده باشه؟

لك نديدم

ولي كمرم و لگن درد خيلي خيلي بدي داره

از طرفي مادرشوهرم فكر ميكنه دارم دروغ ميگم 😞😞 گفته فيلمشه

نميدونم چي كار كنم

مرنج و مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساعت راه بود؟

واسه اينكه زود برسيم همسرم خيلي تند اومد چاله چوله هارو خيلي با سرت رد ميكرد منم صندلي عقب خيلي اذيت شدم يعني با هر ضربه دلو كمرم تير ميكشيد

الان كمرم خيلي درد ميكنه نگران جنينم

مرنج و مرنجان

منم هفته ۱۴ هستم از دیروز کمردرد دارم نمیدونم چرا حتی با استراحت هم خوب خوب نمیشه کم میشه 

اخه اخرین پریودیمم ۱۷خرداد بوده 

مامانم میگه چون روزی که باید پریود شی ولی نمیشی و بارداری درد داری تو این سه ماهم ۱۷ به ۱۷ درد دارم  تا پنج روز بعدش

حالا شما شاید وقت پریودیتونه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
واسه اينكه زود برسيم همسرم خيلي تند اومد چاله چوله هارو خيلي با سرت رد ميكرد منم صندلي عقب خيلي اذيت ...

کلا رعایت نکردی

اولا نباید میرفتی

اونم از رانندگیه همسرت

پشتم که نشستی حداقل دراز میکشیدی

🍁
خیلی بود خب نباید میرفتی

كار واجب داشت همسرم

نميشد نره

گفتم ميمونم خونه نذاشت

اره خودم دوست نداشتم برم

جفتم پايينه

نميدونم الان چي كار كنم

برم سونو؟

مرنج و مرنجان
منم هفته ۱۴ هستم از دیروز کمردرد دارم نمیدونم چرا حتی با استراحت هم خوب خوب نمیشه کم میشه  اخه ...

نه اصلا اين جور دردو تاحالا تجربه نداشتم

كمرم گرفته صاف نميشه

ميزنه به زانوم

مرنج و مرنجان
كار واجب داشت همسرم نميشد نره گفتم ميمونم خونه نذاشت اره خودم دوست نداشتم برم جفتم پايينه نميدو ...

به دکترت بگو 

چون سوار ماشین بودی کمردرد گرفتی

منم هفته های پایینتر اینجوری بودم

استراجت کن

کمرتو ببند

پماد بمال

🍁
به دکترت بگو  چون سوار ماشین بودی کمردرد گرفتی منم هفته های پایینتر اینجوری بودم استراجت کن ...

بهش پيام دادم گفت بيا مطب

ولي واقعا نميتونم راه برم كه بخوام برم مطب

مرنج و مرنجان