2777
2789
عنوان

دخترم شیشه شیر نمیخوره چیکار کنم؟؟

761 بازدید | 21 پست

سلام,دخترم ۳ ماهشو تموم کرده,تا ۲ ماهگی هم شیر خودمو میدادم هم ۲ بار شیر خشک میخورد,بعدش دیگه اصلا شیشه نخورد,چند مدل شیشه و شیر خشک عوض کردم,فقط الان شبا تو خواب اونم با زور میخوره.با قطره چکان میدم میخوره,شیشه نمیگیره فقط,شیشه خودشم دکتر براوونز و چیکوعه.

پیشنهادی دارین در این زمینه؟؟

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم حدود ۳ماهگی تا ۲۰روز شیشه نگرفت یه مدت ندادم دوباره گرفت

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

والا منم دخترم هرکاری کردم نگرفت. اگه از روز اول شیشه بدی میگیره بعد یک ماه اصلا نمیگیره.

من چون دوتا پسرم هردو شیشه گرفته بودن واس دخترم دیگه از روز اول بهش شیشه ندادم الانم که چهار ماهشه از یکماهگی هرچی تلاش کردم نگرفت با اینکه بعد نه ماه باید برم سرکار

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
عزیزم خسته نشو بخصوص اگه مجبوری بری سر کار و لازمه بزاریش جایی  تلاش کن تا وقتی بگیره بزار چن ...

اره نمیتونم یک ساعتم پیش مامانم بزارمش بخاطر همین

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏