بچه ها
من ۳ماهمه،تو این ۳ماه یکبارم زنگ نزدن و حالمو بپرسن،ویار نداری،چیزی دلت نمیخواد،حالت تهوع نداری... فقط به فکر خودشونن.فقط بهم زنگ میزنن و میگن فر چه مارکی بخریم،چه سنگی برای توالت بخریم و ...(رفتن اجاره نشینی تا خونشون رو بازسازی کنن)
کلا ۲دفعه برای شام دعوتم کردن،منم ۲دفعه دعوتشون کردم.🙁
بعد دیروز مادرشوهرم بهم پیام داده،قبلا بیشتر سراغمونو میگرفتی الان دیگه محل نمیدی!!🤢
تولد خواهرشوهرم بود،کیک و شام و هدیه گرفتیم و بردیم خونشون،۱۰روز بعد تولد شوهرم بود،یه پیام خیلی خشک فقط به شوهرم دادن(اصلا انتظار کادو یا سوپرایز ندارم ازشون،ولی میتونستن محترمانه تر برخورد کنن)
وقتی میرم خونشون،اصلا براشون مهم نیست عروسشون اومده خونشون.همیشه با دعوت قبلی رفتم اما انگار عین خیالشون نیست خونشون مرتب باشه،لباس مناسب پوشیده باشن،تو چه ظرفی ازم پذیرایی کنن.برادرشوهرم که زحمت یه تیشرت پوشیدنم به خودش نمیده و با خشتک پاره میشینه جلو روم.بقیشون هم لباس کثیف و موی شونه نکرده و لیوان دهنیشون رو میزارن جلوم.با ظرفای رنگ و رو رفته ۳۰سال پیششون ازم پذیرایی میکنن.با همون شیشه نوشابه ای که از دهنش خوردنو میزارن تو سفره جلو من و ..🤢🤢.
من تو دوران عقد یکبار فقط مجبور شدم خونشون بخوابم،برام ملافه یا بالش تمیز نیاوردن.همون وسایل شخصیشون رو دادن من روش بخوابم.حالم داشت بهم میخورد از رفتارشون😢
اونا وقتی میان خونه من،بهشون احترام میذارم،میز چیدمان میکنم و لباس خوب میپوشم و خونمو تمیز میکنم.
من این رفتارشون رو بی احترامی به خودم میدونم،ازشون بدم میاد،اصلا دلم نمیخواد رفت و امد کنم.
به شوهرم گفتم بهشون تذکر بده،ولی فقط یکروز خوبن و دوباره مثل قبل.
شوهرم میگه تو حساس شدی.به نظرتون من حساسم؟اینکه از طرفم احترام بخوام خواسته زیادیه؟از اونا نه پول خواستم،نه خونه،نه ماشین،نه جشن،نه خرید عقد و .....هیچی نخواستم،چون نداشتن که بدن.احترامم رو که میتونن نگه دارن