2777
2789
عنوان

بورس بازان عزیز لطفا

239 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

اینو من جاهای مختلف خوندم و شنیدم

لطفا تا وضع بازار اینجوری اصصصصلا نخرید نخرید نخرید

فروش هم که الان با ضرر خودتونه

اما نخریدن مهمتر از نفروختنه

اینجوری حجم مبنا پر نمیشه و جواب حقوقی هارو خوب میدیم

یک ماه نخرید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه دبگه اصلا بازار رو نگا میکنم 

این روزا فقط باید نوسان گرفت ک تو شرایط فعلی بازار اصلا ب صلاح نیس ب قول شما حجم مبنا رو پر میکنه انصاف هم خوب چیزیه بخدا بعضی ها ی جوری افتادن رو سرمایه ملت  نوسان میگیرن انگار انسان نیستن

الان ن باید فروخت ن خرید

مگر اینکه بخوای توی ی سهم بلند مدت بمونی الان تو کف بخری و جمع کنی

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
منکه دبگه اصلا بازار رو نگا میکنم  این روزا فقط باید نوسان گرفت ک تو شرایط فعلی بازار اصلا ب ص ...

خودمونم هوای خودمونو نداریم بعد توقع داریم دولت کاری کنه

آخه این چه وضعیه

هر کی به فکر خودشه

آخر و عاقبت هممونم مشخصه چی میشه اگه اینکارو ادامه بدیم

اونی که نه میخره نه میفروشه و پولشم تموم شده هر روز جلوی چشمش پولش آب میشه

اونی هم که میخره چون هر روز منفی میخوره پولش آب میشه

و ...

الان ن باید فروخت ن خرید مگر اینکه بخوای توی ی سهم بلند مدت بمونی الان تو کف بخری و جمع کنی

عزیزم اون حالتی که شما میگی واسه وقتیه که بازار ثبات داره

الان کف معنایی نداره

هر روز منفی تر از روز قبله

نخریم یه مدت به فکر بقیه باشیم

بعضیها به خاطر ضررهای بورس سکته دارن میکنن

تو بازاری ک ثبات داره  همه میتونن سود کنن...بازار برمیگرده...تو چند روز اینده...

و من بازار گردان هایی رو میشناسم ک الان سنگین وارد سهم شدن...اینا میمون تا چندسال دیگه...

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
عزیزم اون حالتی که شما میگی واسه وقتیه که بازار ثبات داره الان کف معنایی نداره هر روز منفی تر از ر ...

ریزش اصلی بازار مونده.بدتر از الان اون موقع توصف فروش قفل میشه و هیچکس نمیتونه بفروشه،اونقدر باید حرفه ای باشی ک زمان دقیق ریزش بعدی رو بدونی ک گیر نکنی تو اون موقع...وگرنه تموم سرمایه ت از بین میره 

الان باید تماشاچی بود

فقط دلیل این همه استرس رو متوجه نمیشم 

خب منطقیه که اون همه سود اصلاح عمیق داشته باشه 

متوسط سود سال 99 حدود 300 درصد بوده

خب قطعا اصلاح هم به نسبت سود عمیق تر خواهد شد

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
الان باید فروخت؟

ن الان باید صبر کرد .چون بازار برمیگرده

شما بر چه منطقی اینو میگی عزیز؟

هیچ سهمی تو بلند مدت بهت ضرر نمیده توچندسال،اینو اقای وارن بافت میگن...

اونایی ک دائم سهم عوض میکنن سودی نمیبرن،

الان بیشتر سهم ها رسیدن ب کف قیمتیشون...ولی خوبه برا کسایی ک تحلیل تکنیکال و بنیادی خیلی قوی دارن ک بتونن تحلیل بزنن فلان سهم تاکی خوبه وکی موقع فروششه