2777
2789
عنوان

کات کردن رابطه

269 بازدید | 15 پست

بچه ها من با یه آقایی که 32 سالش بود و ترک بود به مدت 40 روز آشنایی داشتم و ایشون هم اینجا تنها زندگی میکرد و خانواده اش شهرستان بودن و منم 29 ساله و شاغل و کارشناسی ارشد و ایشون هم کارشناسی بودن و تقریبا همکار و طرز فکرمون هم یکی و ایشون بعد از 2 هفته عاشق شدن و فقط در مورد ازدواج صحبت میکردن و قربون صدقه میرفت و حتی وضعیت مالی و مراسم عروسی رو هم کامل گفت و ظاهرا خیلی آدم منطقی ای بود یه هفته رفت شهرستان پیش خانواده اش و تو این مدت بهم پیام میداد یه مامانم گفتم و اونم گفته باشه.و مخالفتی نداره و میخواد بیاد ببینتت و ... تا اینکه چند روز پیش برگشت تهران یهو بهم پیام داد که من برام مشکلی پیش اومده و بابام مریضه و آلزایمر داره و من فعلا نمیتونم ازدواج کنم و ازم پرسید اگر شرایط بهتر شد میتونم جسارتا مزاحمتون بشم یا نه ؟ من واقعا موندم یهو چی شد ؟ چه اتفاقی برای این آدم افتاد؟ مطمئنم مشکل پدرش  نبود

مصداق جمله ی یه دوری بزنم میام همینو میخرمش🤪

البته نمیشه قضاوت کرد لابد مشکلی پیش اومده

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبینانه ش اینکه میخواد بره دوراشو بزنه اگه مورد بهتر یافت نشد برگرده 🤔الله اعلم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بدبینانه ش اینکه میخواد بره دوراشو بزنه اگه مورد بهتر یافت نشد برگرده 🤔الله اعلم 

واقعیت من میگم شاید این خوش بینانه اش باشه تازه یعنی کسی رای اش رو زده که کلا منصرفش کردن و اینم هیچی نگفنه

احتمالا خانواده نظرش رو تغییر دادن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعیت من میگم شاید این خوش بینانه اش باشه تازه یعنی کسی رای اش رو زده که کلا منصرفش کردن و اینم هیچ ...

شاید کلا قبل عقد رو حرف جنس نر نمیشه حساب کرد البته با عرض پوزشا .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
آخه به نظرت چطور خانواده میتونن نظر یه پسر 32 ساله رو عوض کنن وقتی منو ندیدن ؟

احتمالا گفتن از تو شهر خودمون یا آشنا وفامیل برات آستین بالا میزنیم 

خدایا خیلی شکرت   
احتمالا گفتن از تو شهر خودمون یا آشنا وفامیل برات آستین بالا میزنیم 

آخه میدونی خودم به این مساله شک داشتم یه بار قبلش ازش پرسیدم خانوادت با اینکه من از شهر و زبان شما نیستم مشکل ندارن خیلی مطمئن گفت نه و گفت که مادرم استقبال هم میکنن