بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار درستی نیست.ممکنه با کسی حرف خصوصی داشته باشه.مثلا خونوادش.شک دارین بهش؟
من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونهی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐
من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونهی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐
میخوام بدونم الان هم که دانشگاه ها تعطیله با همکلاسی زن که مطلقه هم هست ۸ دیقه چه حرفی داره بزنه؟
اوپس😑باهاش حرف بزنین همینا رو بهش بگین.اگه دلیل اورد هم قانع نشین