2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شماچراشده 

فقط یک سره میشورم از وقتی کرونا اومده دچار وسواس الودگی شدم دیگه داعون خون میاد اونقدر ترک خورده

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
فقط یک سره میشورم از وقتی کرونا اومده دچار وسواس الودگی شدم دیگه داعون خون میاد اونقدر ترک خورده

مثل دست شوهرم بیچاره به زورسرکارمیره 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
فکر نکنم از دستای من بدترم باشه

به خدا من که وضعم خرابه تا آرنج خشک شده ترک بردلشته از بس تا ارنج میشورم اونم با چی با مایع ظرفشویی میگم مایع دسشویی کمه قدرتش😢هی میشورم تو ۱ ساعت بیشتر از ۱۰ بار دستمو با مایع میشورم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
به خدا من که وضعم خرابه تا آرنج خشک شده ترک بردلشته از بس تا ارنج میشورم اونم با چی با مایع ظرفشویی ...

من تا مچ میشورم تا مچ قرمز شده و میسوزه چرا اینجوری شدیم اخه😔😔😔😔😔😔😔😔

من تا مچ میشورم تا مچ قرمز شده و میسوزه چرا اینجوری شدیم اخه😔😔😔😔😔😔😔😔

مال من مچ کفاف نمیده حتما باید تا ارنج بشورم همسرم شاکبه از دستم روز به روزم دارم بدتر میشم....

من خیلی کرم زدم این سری کروم ثمین ۱۰ درصد اوره گرفته بودم مخصوص پوست های خشک وآسیب دیده خیلی عالی بود ولی الان ۳ روزه تموم شده دستام داغون شده باز ..امشب میخوام وازلین بزنم یکم داره خون میاد ازشون 😭

وازلین خوب نیست همون ثمین عالیه منم استفاده کردم

الان چیکار کنم ۳تا کرم دارم وازلین ,عش با اسانس خیار ..عطرآکین با اسانس سیب ..نمیدونم چرا ترجیح دادم امشب برای اولین بار از وازلین استفاده کنم میگفتن خوبه که