2821
2789
عنوان

بابام خیلییییی نقطه چین خیلی خیلیییی نقطه چین اههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 49 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس ميكنم ١٤.١٥ سالته!

دارم میرم ۲۱

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

واات .حالا یه چی گفته 😂ناراحت نشو گلکم 

.من کوچیک بودم مامانم بهم گفت دماغت گندس  کسی نمی گیرتت .منم بابام شب اومد رفتم بهش گفتم گریه کردم چرا کسی نمیگیرتم .😂دعواش کرد بابام مامانمو😂

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
علاوه بر زبون درازی خوددرگیریم داری اینم‌فهمیدی؟

اخ اره یادم اومد

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
😑😑 پست اخرمو حتما بخونین...حتما حتما حتما

خوب بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اسی امضات باحاله🤣

😚😚

میترسم حرف بزنم قورتم بدی خخخخخخخخخخ

ن بابا بگو😚

ای کاش و هزاران ای کاش تو جاری من میشدی تا مادرشوهره قدر منو بدونه

😂😂😂😂وای خدا ترکیدم😂😂ینی انقد رو مخم؟؟

منم بابام بعضي وقتا خيلي حرصم ميده ولي برعكسشم هس، در كل دوستش دارم خيلي بنده خداها باباها همه تلاششون اينه كه زن و بجشونو راضي كنن و كل زندكيشونو براي ما كار كردن حقشون نيست اينطووي راجع بهشون حرف بزنيم

عاشقت شدم رفت🤣🤣

ژووون😍😁

ممنون که وقت گذاشتین و خوندین و امیدوارم شما هم یکی از زنای قوی جامعه باشین❤

مرسی عزیزم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ همچنین

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز