2777
2789
عنوان

مردا هم عاشق میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 54 پست
عزیزم ببخشید انقد واضحه میگم اون پسر لاشی بوده.و همه مثه هم نیستن منم تجربه ی تورو دارم فقط من بعد ا ...

نمیتونم چک نکنم . ناخودآگاه میرم رو اسمش و پروفایل اینارو نگا میکنم

ممنونم چشم حتما کتابشو سعی میکنم بخونم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا  درست نیست که فرزند ادم تاوان کارای گذشته خانوادشو بده، تقصیره اون بچه چیه اخه

من نمیگم که الهی ......

رسم روزگار همینه از این دست بگیری از همان دست میگیری 

تا حالا نشنیدی ؟؟؟

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
پس 💯 اینیرو هم گرفترو دوست نداره، کارش اینه پس 

به نظر من زورش کردن

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
ینی میشه یکی از اون عاشقا گیر منم بیاد و این ذهن خرابمو نسبت به مردا درست کنه؟  یکی ک منم عاشق ...

جوینده یابنده است😊 صبر کن پیدا میشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خدا نکنه ، من واقعا راضی به بدبختیش نیستم اصلا دوس ندارم دخترش جور کار باباش و بکشه ، دعا کنید از ذه ...

بابا من نمیگم که 

رسم روزگار همینه دیدم که میگم همین 

از این دست بگیری از همان دست میگیری 

تاحالا نشنیدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم چرا هی اشتباه میگی😂 از هر دستی بدی از همون دست میگیری 

نه عزیزم تو داری اشتباه میکنی    

تو داری به فارسیش میگی من به ادبیات میگفتم که تو کتابانوشته    

نه عزیزم تو داری اشتباه میکنی       تو داری به فارسیش میگی من به ادبیات میگفتم که ...

والا من کتابم میخونم تاحالا این جمله تورو ندیدم جایی هیچ معنی ای هم نداره .

از این دست بگیری از همون دست میگیری ؟؟؟خب ینی چی؟؟

گناه دخترش چیه؟؟؟؟

چرا همتون دارین میزنین تو سرم ؟؟؟

میگم رسم روزگار اینه یکذره دورو برتونو ببینین ....

این ضربالمثلو نخوندین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از این دست بگیری از همان دست میگیری

والا من کتابم میخونم تاحالا این جمله تورو ندیدم جایی هیچ معنی ای هم نداره . از این دست بگیری از همو ...

تو کتابا نوشته 

معنیش همون بود که گفتی اما به فارسی 

یعنی اگه یه کار بدی کنی در حق دیگران کنی باز به یه نحوی به خودت اون بدی که کردی بر میگره

پس 💯 اینیرو هم گرفترو دوست نداره، کارش اینه پس 

واقعا پسر بدی نبود ، اصلا هم هرزه نیست ولی نمیدونم چرا اینکارو کرد

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود