2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال دختر عمه من بود تو بیستر جنینا بود خود له خود تا ۳۰ هفته بیته میشه به هر حال جنین تو ۱۶ هفته که کامل نیس داره تکامل پیدا میکنه 

انشالا که سوراخ قلبش از اون مدل باشه 

مال من تو سرش کیست داشت تو ۲۴ هفته کامل بر طرف شد 

میفرستنت اکوی قلب جنین اونجا تایید قطعی میکنه

انشالله چیزی نیست شاید اشتباهی چیزی شده

غصه نخور خدا بزرگه

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...

ببر دکتر بهت بگه من تو گروهی بودم چند تا بچه سوراخ داشتن خیلی از جنین ها دارن تا به دنیا اومدن بسته میشه بچه دوستم‌تا یکسالگی بسته شد اصلا اینجا جای خوبی برای این سوالت نیس گلم فقط بهت استرس وارد میشه من برای سلامتی خودت و بچت صلوات میزارم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
قبل زایمان قلب همه بچه ها سوراخ داره عزیزم دوتا یه هفته بعد زایمان بچرو میبری ببینن جذب شده

وای راست میگی خیالم راحت شد یکی گفته بهش دل نبند ولی تو سونو زده اکوی مجدد تو ۲۴ هفته

ببر دکتر بهت بگه من تو گروهی بودم چند تا بچه سوراخ داشتن خیلی از جنین ها دارن تا به دنیا اومدن بسته ...

ممنونم عزیزم بعد یه سقط که قلبش تشکیل نشد خدا بهم این کوچولو رو داده خیلی بهش دل بستم 

وای راست میگی خیالم راحت شد یکی گفته بهش دل نبند ولی تو سونو زده اکوی مجدد تو ۲۴ هفته

پیگیر باش با دکتر خوب مشورت کن سونو معتبر برو ومهمتر توکل برخدا کن. جنین من روده اش لک خون داشت تا38 هفته. بدو تولد برطرف شد