سلام دخملا من از سال ٩٥ گواهينامه دارم يكسال همون موقع جسته گريخته نشستم اما الان نزديك ٢ماه هست دارم روزي يكبار رو ميشينم به نسبت خوبم و تسلطم بد نيست اما امشب شوهرم رفت با دوستش بيرون گفت ميخواي تو با ماشين با بچه ها برو دور بزن
من تنها نشستم تا حالا بنظرتون برم يك دور كوچولو بزنم
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
بالاخره باید ترستو بذاری کنار آینه ها رو موقع شروع به حرکت با دقت نگاه کن آیه الکرسی بخون فرعی به اصلی بادقت برو مواظب پارکینگ بیرون اومدن باش آروم برو هیچی نمیشه کسی هم چیزی گفت واست مهم نباشه