2777
2789

اگر ترس از فضای بسته داری بهتره ام آر آی بسته نری

دیگرانی که این مشکل رو ندارن متوجه حال شما نمیشن

مادر من توی این دستگاه حمله عصبی بهش دست داد...تحمل ام آر آی برای افرادی که ترس از فضای بسته دارن غیرقابل تحمله

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجود داره؟؟؟هزینش فرق میکنه؟؟ نه شهرستانم

نه هزینه‌اش فرقی نداره

تهران چندجایی داره... سرچ کن ببین تو شهرتون هست یا نه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

ترس نداره که عزیزم. خوابیدی رو تخت چشماتو ببند. دیگه باز نکن تا بیایی بیرون. چشمات که بسته باشه دیگه چیزی نمیبینی که بخوای بترسی.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
شما رفتی ؟ مگه قراره همه بهترین یا همه نترسن  واسه اولین بار بله ترس داره

اره من برای کمرم رفتم تازه النگوم در نمیومد میگفتن اگه با اون بری پرت میشی بیرون دیگه فکر کن با چه اعصابی رفتم داخلش

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
شما رفتی ؟ مگه قراره همه بهترین یا همه نترسن  واسه اولین بار بله ترس داره

من چند باری رفتم واقعا هر بار خواستم داد بزنم اما همش ب خودم تلقین میکردم چیزی نیست 

اخه از اون ادمایی هستم ک توی فضای تنگ احساس خفگی و فشار میکنن

دفعه ی اخرم ماه پیش بود گوشی برام نذاشتن داشتم دیونه میشدم انگار میرفتم هوا و میومدم پایین

من چند باری رفتم واقعا هر بار خواستم داد بزنم اما همش ب خودم تلقین میکردم چیزی نیست  اخه از او ...

دقیقا منم از فضای تنگ و تاریک متنفرم خوف میگیره منو 

همینکه رفتم تو چنان تپش قلبی گرفتما ولی کم کم آروم شدم 

خواهر من چند بار رفته بعد هر با هم حالش بد شده و آخرین بار هم بیهوش شد