2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بگردم من به النگوم چیزی نگفتن اخه اهنی که نیست

برای من که گفتن اصلا چیز فلزی همرات نباشه حتی کارت ملی هم تو جیبت نباشه  هرچی کردیم در نیومد اخر دیگه داشتیم بیخیال میشدیم که بشکنیم یکی اومد با نخ در اورد وگرنه اصلا قبول نمیکردن.یه بارم که رفتی اگه واقعا تحت فشاری به اونایی که اونجا هستن بگو اضطراب داری خودشون حواسشون بهت هست اینطوری یکمم دلت اروم میشه

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
اره من برای کمرم رفتم تازه النگوم در نمیومد میگفتن اگه با اون بری پرت میشی بیرون دیگه فکر کن با چه ا ...

میشه توضیح بدی چرا النگو دست باشه پرت میشه یعنی یچ؟

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......
میشه توضیح بدی چرا النگو دست باشه پرت میشه یعنی یچ؟

پرت میشه رو که بیرون توی سالن بهم گفتن مریضا توی اتاق که رفتم مسئول اونجا گفت هیچ چیز فلزی همرات نباشه چون میدان مغناطیسی درست میشه 

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
اره سریه قبل بودش ..چیزی نگفتن

مواظب باش قبل رفتن داخل بهشون بگو داری تا اتفاقی نیوفته ان شاالله راحت سریع بگذره برات عزیزم 

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......