2777
2789
عنوان

روابط عاشقانه

238 بازدید | 7 پست

چگونه به روابط عاشقانه خود گند بزنیم (ویژه بانوان)

‏قدم اول: 

بچسبید بهش، دم به دیقه زنگ بزنین، پی ام بدین، قرار بذارید خلاصه یه طوری باشه که احساس کنه دیگه قادر به نفس کشیدن نیس

‏قدم دوم:

به همه ارتباطاتش گیر بدین. رابطشو با دوستاش خراب کنین، به همه کسایی که دوروبرشن حسودی کنین، یه قفس خوشگل بسازین که فقط دوتاییتون داخلش باشین

‏قدم سوم:

مثه یه مادر باهاش رفتار کنین، مدام نگرانش باشین، اگه یه دیقه دیر جواب داد بدترین فکرارو بکنین، همش از خورد و خوراکش بپرسین، به هر حال اون قبل اینکه با شما اشنا شه بلد نبود شام و ناهار بخوره

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

قدم چهارم: 

انقدرررر ازش به صورت افراطی تعریف کنین و اعتماد به نفس کاذب بهش بدین که حس کنه رو ابراس و شما اون پایین مایینایین

‏قدم پنجم:

همش از خودتون انتقاد کنین، من خیلی چاق شدم،خیلی لاغر شدم، همش جوش میزنم، حس میکنم میل جنسیم خیلی کمه، حال و حوصله هیچکاری رو ندارم، دیگه خلاصه تو کوبیدن خودتون کم نذارین

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

قدم شیشم:

هررر اتفاقی بینتون میفته برا اطرافیانتون تعریف کنین و بذارین اونام با مشاوره هایی که میدن قشنگ بر*ینن به رابطتون

‏قدم هفتم: 

وقتی از دستش ناراحتین سکوت کنین، اخم کنین، جوابشو ندین، وقتی اصرار میکنه که چیزی شده بگین نه. بذارین دلخوریا حسابی رو هم انباشته شن و ته دلتون اونو مقصر بدونین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدم هشتم:

هر چیییی ازتون خواست حتی اگه خلاف میل و نظرتون بود بگین چشم، یه جوری که احساس کنه شخصیت مستقل و قوی ای ندارین

‏قدم نهم:

با بقیه مقایسش کنین، در مورد خصوصیات ظاهری و اخلاقی و شخصیتی و مالی بقیه مردا باهاش حرف بزنین و یادتون نره از جمله 'کاش مثه فلانی فلان جور بودی' استفاده کنین

‏قدم دهم:

همیشه بهش شک داشته باشید، و این شک و بدبینی رو بروز بدید، به هر حال شما نهنگ شکار کردید و همه دخترا میخوان این صید عظیم رو ازتون بدزدن

توصیه اخر:

هیچکدوم ازین کارا رو نکنین و ببینین چقد حال و روز رابطتون قشنگ میشه

عالی بود،ممنون🌷🌷

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

سر هر چیز کوچیکی دعوا راه بنداز و ناراحتی بوجود بیار و آرامش ذهنی و روحی رو ازش بگیر
و یه کاری کن که در نهایت ناراحتیت براش مهم نباشه😁
اینم تیر خلاص آخرش