2777
2789
عنوان

فقط خوشگل ها بیان

379 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها میخوام پاستا درست کنم

مرغشو باید چجوری بپزم

تیکه تیکش کنم اول بریزم تو آب یا اول سرخش کنم اصلا بلد نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید😐

👶🏻=👰+🤵

منتطرم خوشگلا بیان😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه ما زشتا دل نداریممممم

ایشالا پاستات خراب شه

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
پاستا چیه

واقعا میگی؟😳

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

آموزش زبان انگلیسی به صورت مجازی از صفر تاصد برای هر رده سنی کوچکترا و بزرگترا حتی شما مامان بزرگا پدربزرگا 😍😍آموزش حروف الفبا مکالمه ریدینگ اسپیکینگ ترجمه ایام کرونا و خونه نشینی🙉 بهترین فرصته که بچه هامون هم آموزش ببینین و هم سرگرم شن😍

تازه بااین وضعیت اصلا مجبور نیستن از خونه هم بیرون برن فقط کافیه تو واتساپ پیام بدید و ثبت نام کنید فقط و فقط با هزینه باورنکردنی ماهی ۳۰ هزارتومان 09397378390

https://chat.whatsapp.com/KMizhfVUWcDBfaYRBVSd9u