2777
2789

وارد رشته ی انسانی شدم ، راستش یکم ترس دارم.

میترسم توش بمونم یا تغییر رشته بدم

. بعضی از درساشو دوست دارم 

بعضیاشم نه ..ریاضی و درسای تخصصی رو نه

ولی درسای عمومی رو دوست دارم.

معلم هام یکم سختگیرن، میدونم طبیعیه اما خب 

خیلی نگرانم . ۱۵ تا کتاب داریم.

اول ساله ..یکم عادت ندارم..

اما حجم جغرافیا و تاریخ و استان شناسی رو هم خیلیه.. 

نظرتون چیه؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی که تخصصی انسانی نیست

بعدشم درسای اختصاصیش مهمه که میگی علاقع نداری😐

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

انسانی نسبت به تجربی و ریاضی خیلی بهتره...چون حفظیه نه تفهیمی...رشته خیلی خوبیه اول سال بد به دلت راه نده  

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
من انسانی بودم .خیلی عالیه خیلیییی اگه دل بدی به درس  و بخونی خیلی خوبه

درساش و سطحش آسونه؟ تاریخ و ریاضی چطوره؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

فقط علاقه حرف اولو میزنه، اون درسهایی مثل ریاضی و... دیگه توی دانشگاه نیست، فقط علاقتو دنبال کن و با پشتکار بخون، من دبیرستان با وجود علاقه به انسانی ریاضی خوندم و بعد لیسانس به رشته ی موردعلاقم تغییررشته دادم و الانم دکتری گرفتم ولی همیشه حسرت اون دیپلم و لیسانسی که با سختی و بی علاقه خوندم توی دلمه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ریاضی که تخصصی انسانی نیست بعدشم درسای اختصاصیش مهمه که میگی علاقع نداری😐

ما درسامون شروع نشده ..ولی یکم بد بینم..فقط با تاریخ مشکل دارم بقیش حله انشالله 

برام دعا کنید🙏❤

ما درسامون شروع نشده ..ولی یکم بد بینم..فقط با تاریخ مشکل دارم بقیش حله انشالله 

من انسانی دوست داشتم مخصوصا درسای تخصصی عااالی بودم اما تاریخ از اولشم مشکل داشتم باهاش😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
من انسانی دوست داشتم مخصوصا درسای تخصصی عااالی بودم اما تاریخ از اولشم مشکل داشتم باهاش😂😂😂

😂😂

استان شناسی ک اصلا درس نیست بیخیال  انسانی به نظرم خیلی بهتر از ریاضی و تجربی البته اگ علاقه د ...

جدا استان شناسی یعنی الکی گذاشتن؟؟

یا با جغرافیاس؟؟