2777
2789
عنوان

کی به بورس وارده؟

250 بازدید | 27 پست

من دیروز دارا دوم 1و 700 خریدم از دیروز هنوز تو پرتفوی من نیومده و پولم بلوکه شده، قسمت سفارشات هم فقط یک تیک داره 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگین قضیه بور با کارت ملی چیه

میتونی بری بانک دارا دوم بگیری با شماره ملی ولی برای فروشش حتما باید کد بورسی داشته باشی 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

دولت داشت با ۲۰ درصد تخفیف میداد, از ۴ شهریور هم که ۱۵ درصد ضرر داده شده ۵ درصد اونم ممکنه تو همین چند روز بپره, چقد تو گروهها گفتن تا روز اخر نخرید, من که منصرف شدم از خرید

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
یکماه بعد از اتمام زمان ثبت سفارش میاد تو پورتفو. الان فقط پول بلوکه میشه

من عرضه اولیه بپیوند خویدم ولی هنوز نیومده تو پرتوی لحظه ای ولی توی پرتوی هست باید چکار کنم؟؟

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
مثلا ۵ میلیون بزاریم خوبه؟

من خودم منصرف شدم از خرید چون سهام های دارا دوم وضعشون افتضاح بود 

مثلا ۵ میلیون بزاریم خوبه؟

نمی بینی یک ماهه همه بورسی ها دارن ضجه میزنن ۴۰, ۵۰ درصد سهم ها منفی یه, تو روخدا علمشو ندارید وارد نشید 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه