2777
2789

سلام یکی از اشنایانه نزدیکمون کرونا گرفته اکسیژنه خونش 69 شده کسی تجربه ای داره؟چند باشه خدانکرده می رن تو کما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دستگاه اکسیژنش اینه

متاسفانه خیلی خیلی پایینه 

ولی حتما بودن کسایی که برگشتن 

چند سالشونه ؟ دارو تزریق شده بهشون یا نه ؟ رمدیسیور منظورمه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
47 سال چند ساله پیش دارو ریه می خورد ولی الان سالم بودن

از کجامبتلا شده میدونی؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
متاسفانه خیلی خیلی پایینه  ولی حتما بودن کسایی که برگشتن  چند سالشونه ؟ دارو تزریق شده ب ...

بیمارستان گفت ما داروهای لازم رو داریم بیمارستان امام علی کرج بسترین دولتیه نمی دونم اشتباه کردیم نیوددیمشون تهران

نوش جونشون که یکی داره میمیره😑

مگه مجبورن میرن مراسم. ب درک ک میمیره 

چرا نمیگی جون کسایی ک هشت ماه دارن رعایت میکنم و ب خطر میندازن ؟ب جهنم ک کسی ک شرایطم درک نمیکنه بمیره.

ی بیچاره ای ک چند ماهه بچشو‌ندیده اون گناه نداره؟؟

ی بدبختی ک برا ی لقمه نون مجبور بره سرکار جون اون ب خطر میفته عیبی نداره؟؟این بیماری مربوط ب یک نفر نیست ک اگه رعایت نکنه فقط خودش تو دردسر بیفته همه آدمای بی گناهم تو خطرن. ....

ب جهنم آدمای بی درک بمیرن شاید در آینده برای رویا رویی با مسائل و مشکلات دیگه ب نفعمون باشه. بیش باد و کم مباد