2777
2789

ناهارمون کوکو سیب زمینی بود. عدس پلو هم خب گذاشته بودم فقط برنجو میخواستم ابکش کنم و دم بذارم مرغم پخته بودم روش ریش ریش کنم. ولی خب گفتن دیگه دیرشونه همون کوکو رو اوردم ۴ تا بودیم نفری سه تا دونه با دلستر و گوجه . خونمم محشر کبری 🤣🤣🤣🤣🤣بچم تموم لسباب بازیارو اورده بود تو سالن و من منتظر بودم بخوابونمش و برم جمع کنم. یهو گوشیم زنگ خورد دیدم مهمونه. البته اومده بودن یه چی بدن و برن که موندن. الان سینک داره میترکه از ظرف غذا و میوه و شربت. نمیدونم اینهمه ظرف برا یه مهمون یک ساعته چطور تولید شد😣😣😣😣😣😕😕😕😕 

واقعا سخته با بچه کوچیک خونه تمیز بمونه. خوبه حداقل خونه جارو زده بودم. هرچی میذارم تو کمد یا کابینت بچم میریزه بیرون میخوام دیگه ازین ببعد چسب بزنم که نتونه باز کنه

وای من از مهمون سرزده بیزارممممممم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من همیشه از مهمون سر زده واهمه دارم واسه همین همیشه خونم تمیزه 

اثباب بازی ها هم فقط اونایی که دوس داره بزار 

من تمامش تو انباری هس فقط با چندتاشون که بازی میکنه گذاشتم واسش 

خدایا شکرت 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه از مهمون سر زده واهمه دارم واسه همین همیشه خونم تمیزه  اثباب بازی ها هم فقط اونایی که ...

بچم ۱۵ ماهشه. همه اسباب بازیارو میاره. انباری هم متاسفانه نداریم

من دوتا پسر بچه ی خیلی شیطون دارم تازه خونه تکونی کردم اما خیییلی بریز بپاش دارن درهای کابینت و بستم در یخچالو باز میکنن کمدهارو میریزن کشو هارو میریزن منم پشت سرشون همش تمیز میکنم الانم داخل کمد دیواری ان به خدا کم اوردم همش فشارم میفته تواین وضعیت مهمون هم ک بیاد دیگه هیچی

عزیزم تمام خونه ها با وجود بچه همینه

چرا همیشه خونه باید مرتب باشه واسه مهمون؟؟؟ اونم مهمون ناخونده!

نه اینطور نیست، اصلا هم چیز مهمی نیست بنظرم بیخیال 

اتفاقا اسباب بازیاشو جمع نکن 

یادش بده یواش یواش تا فقط تو اتاق بازی کنه، اونم یواش یواش یاد میگیره

عزیزم تمام خونه ها با وجود بچه همینه چرا همیشه خونه باید مرتب باشه واسه مهمون؟؟؟ اونم مهمون ناخونده ...

اتفاقا بهش بگم بریز تو سبد میریزه. فقط دوباره سبدو خالی میکنه