ناهارمون کوکو سیب زمینی بود. عدس پلو هم خب گذاشته بودم فقط برنجو میخواستم ابکش کنم و دم بذارم مرغم پخته بودم روش ریش ریش کنم. ولی خب گفتن دیگه دیرشونه همون کوکو رو اوردم ۴ تا بودیم نفری سه تا دونه با دلستر و گوجه . خونمم محشر کبری 🤣🤣🤣🤣🤣بچم تموم لسباب بازیارو اورده بود تو سالن و من منتظر بودم بخوابونمش و برم جمع کنم. یهو گوشیم زنگ خورد دیدم مهمونه. البته اومده بودن یه چی بدن و برن که موندن. الان سینک داره میترکه از ظرف غذا و میوه و شربت. نمیدونم اینهمه ظرف برا یه مهمون یک ساعته چطور تولید شد😣😣😣😣😣😕😕😕😕
واقعا سخته با بچه کوچیک خونه تمیز بمونه. خوبه حداقل خونه جارو زده بودم. هرچی میذارم تو کمد یا کابینت بچم میریزه بیرون میخوام دیگه ازین ببعد چسب بزنم که نتونه باز کنه
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.