2777
2789

خیلی وقته منتظرم. تو پادگان زندگی میکنیم از وقتی اینجا اومدم شغلمو هم از دس دادم همش تنهام. هفته ای یه بار داخل شخر میریم اونم یه ساعته برمیگردیم. همسرم دائم سر کار هس و رئیس هس. دیگه کم آوردم یه هفته هس که نمازم نمیخونم خیلی دلم گرفته

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم دارم گریه میکنم خواهرام بچه دارن و با حسرت نگاهشون میکنم. پنجشنبه یه نی نی پسر دیدم و دور از چش همه با حسرت نگاه کردم خیلی دلم برای خودم سوخت

الانم دارم گریه میکنم خواهرام بچه دارن و با حسرت نگاهشون میکنم. پنجشنبه یه نی نی پسر دیدم و دور از چ ...

چن وقته اقدامی چند سالته

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰

دكتر نرفتين؟چندسالته؟چندوقته اقدامي؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

عزیییزم...

شاید خدا داره امتحانت میکنه..

کنارش بمون صداتو بیشتر بهش برسون..

بگو اگه خدایی تو با بنده ناچیزی مثه من میخای به اوج برسونی من دربرهبر تو هیچم..

اما تو خدایی عظمتت بیشتر از یه من ناچیزه..

منم امسال ۳ ساله منتظرم با کلی درد و رنج که پشت سر گذاشتم تو ۷ الی ۸ سال پیش...

اما امیدم فقط به خودشه 😔

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
عزیییزم... شاید خدا داره امتحانت میکنه.. کنارش بمون صداتو بیشتر بهش برسون.. بگو اگه خدایی تو با ب ...

عزیزم ان شاءالله که خدا اجر صبرتو بده و دامنتو سبز کنه. من اگه سنم پایین بود انقد عجول نبودم

عزیزم ان شاءالله که خدا اجر صبرتو بده و دامنتو سبز کنه. من اگه سنم پایین بود انقد عجول نبودم

چند سالته و مشکلت چیه؟

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔