2777
2789
عنوان

شمام نظرتونو بگین

157 بازدید | 13 پست

یه خواهر شوهر یه سال کوچیکترازخودم دارم...مجردم هست...قبلنم دوستم بود قبل از ازدواج....با کلی بدهی یکی دوماهی هست خونه خریدیم...خیلی هنگ کردن اول از خونه خریدنمون....حالا خواهرش از یه شهر دیگه اومده شهرما خونه اجاره کرده....هی میشینه پیش من پز خونه اجاره ایه اونو میده بنظرتون فازش چیه

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

داره خودشو دلداری میده حرفی زد بگو بالاخره من ت خونه خودمم چ خوب چ بد

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

بخدا خسته شدم از دستشون....نمیدونم دیگه چطور رفتار کنم...اولش که همش میگفت فلانی تو فلان اداره یه پست مهم داره ولی هنوز مستاجره...مادرشوهرمم که یه مبارک باشه خشک و خالی گفت ...خیلی حسادت بده...هردوطرفو گرفتار میکنه

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
خب بده تو ولش کن

ولشون کردم..نگرفتمشون...همش رو اعصابه

حسادت اینکه سخت نیست بهتره اهمیت ندی

چقدر اهمیت ندی اخه...روانی میکنن ادمو

فازش نوله😪

دقیقا  

وقتی اهمیت میدی که اونام حرفاشون میزنن من که وقتی ادمای اینجوری دور و برم هستن با یه لبخند بهشون همه ...

عزیزمی ...خیلی دلم میخواد اینجوری باشم ولی فعلا نصفه نیمه اینجوریم ...یعنی ی جاهایی سکوت میکنم ..یجاییم نمیتونم....اه...دوباره ظهر میبینمش..دوباره میخاد پز بده...اخه دیشب اونجا بوده