2777
2789
عنوان

بخشی از مستند «انقلاب جنسی»

309 بازدید | 12 پست

تو کلاس آموزش خویشتنداری، تو آمریکا دخترا رو به چسب تشبیه میکنن و میگن: اگه چند بار رابطه داشته باشین چسبندگیتون از بین میره .😉

آره.... تو ایران نیست که این چیزا رو مسخره کنن 

👈 تازه بعدشم پژوهش میکنن و میفهمن در آینده موفق تر میشن و کمتر طلاق میگیرن.

توصیه میکنم کلیپش رو ببینید

انقلاب جنسی ۴

و خدایی که به شدت کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مسخره 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

راهی که اونا رفتن و الان دارن در صدد جبرانش بر میان ،تازه تو ایران داره ترویج میشه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

تو کتاب درسی مردها رو به درخت و زن هارو به گل تشبیه کرده گفته اگه دخترا موهاشونو کوتاه کنن و سعی کنن شبیه مرد ها درخت باشن 

میشن کاکتوس :|

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

🤔 الان پس خانومای متاهل بعد چند ماه زندگی دیگه چسبندگی ندارن

😐 این چه وضعه مثال زدنه؟

در ضمن مستند و کی ساخته موضوعش چیه؟

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند