2777
2789
عنوان

طول دوره پریودی باید چندروز باشه

269 بازدید | 14 پست

من فکر میکنم زود به زود میشم. از اولین روز حساب میکنم و روز ۲۵ دوباره پری میشم. هفت روز طول میکشه که کامل پاک بشم. چون دو سه روز آخر لک بینی دارم همیشه. این وسط خیلی کم پاک هستم دیگه. فکر میکنم نرمال نیستم

اینم بگم دوروز قبل شروع هم لک میبینم. اینم یه سالی هست اضاف شده رفتم دکتر گفت مهم نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره پاکی حتی میتونه ۱۸روز هم باشه.نگران نباش

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

میدونم عزیزم. مشکلم تعداد روزایی که پاکم خیلی کمه. کاش دوره هام سی روزه بود 

معولا ۲۴ ۲۸ ۳۰ روزست

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
معولا ۲۴ ۲۸ ۳۰ روزست

خواهر شوهرم ۲۱ روزست میگه تا بخوام پاک بشم دوباره پری هسدم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من ۱۶ یا ۱۷ روز پاکم ۲۵ روز ک عالیهههه:(

نه دیگه من کلا گفتم ۲۵ روزه که یعنی ۷ روزه میشه پریودی. میمونه ۱۸ روز که از اونم گاهی یکی دوروز بخاطر لک میره و کمتر میشه. این الان نرماله؟

عزیزم منم میشه گفت ۱۸ روزه پاکم دیگه شایدم کمتر بعضا

طبیعیه.منم اون اوایل که پریودم نامنظم بود حتی دوره پاکی ۱۵روزه هم داشتم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه دیگه من کلا گفتم ۲۵ روزه که یعنی ۷ روزه میشه پریودی. میمونه ۱۸ روز که از اونم گاهی یکی دوروز بخاط ...

نمیدونم والا من خودمم نرمال نیستم گفتم ک زیادش ۱۶ یا ۱۷ روز :/ ولی دکتر رفتم گفتش مشکلی نیس