2777
2789

داداشم با زنداداشم که عروسی نکردن و عقدن طبقه بالامونن که خونه خودشونه و یه اتاقشو فرش کردیم اسباب اضافیه خودمونو اون بالا ریختیم. 

زنداداشم بعضی وقتایی که میاد خونمون خونمون میمونه و می‌خوابه. اما قرار بر این شده که داداشم بالا بخوابه و زنداداشم پایین. به خاطر اینکه ما تو یه شهر کوچیک با یه فامیل بزرگیم که هر کی نفس بکشه تو کل فامیل که هیچی تو شهر پخش شده و به خاطر مشکلاتی که خودتون بهتر میدونین و ممکنه پیش بیاد. این دوتا جدا میخوابن(خواهشا نگین زن و شوهر رسمین و حرف مردم مهم نیستو اینا،برا ما مهمه) حالا امشب زنداداشم عین همیشه که یه ربع میرفت بالا پیش داداشم و دوباره بر می‌گشت پایین می‌خوابید رفته بالا اما برنگشته. از قضا کولر اتاق منم کامل هر صدایی بالا بیاد و تو اتاق پخش میکنه. و من فهمیدم یه اتفاقایی داره بالا میوفته. 

حالا نبینین که من دارم اینقد راحت براتون تعریف میکنم صداها رو که می‌شنیدم اینقد استرس گرفتم و ضربان قلبم شدید میزد و تمام دست و پام میلرزید. سردرد گرفتم.چون واقعا خودتونم بودین اینقد استرس می گرفتین. حالا استرس و همه این حالات من برا اینه که نکنه اون مشکلاتی که گفتم پیش بیاد😨😨😨😨😓😓😓😓

الان هنوزم قلبم داره تند میزنه آخه اگه واقعا خودتونو جای من تصور کنین که داره واضح اون صداها رو میشنوه خیلی استرس میگرفتین.اخه خیلی ابرو ریزیه😧😧😰😰😰

حالا فقط میخواستم برا یکی تعریف کنم خالی شم

ولی من واقعا نگرانممم😟😟😟😰😰

بچه ها خواهش میکنم  جدی بگیرین قضیه رو. من دارم از استرس همچنان میمیرم. 

امضا وجود ندارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا به کسی نگو بزار حال کنن

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹