2777
2789

اگه دوس دارین تعریف کنین ... چیکارا کردین اگه عشقتون یا اون کسی ک روش کراش داشتینو نذر کردین اومده خواستگارین؟الان به هم رسیدین خوشبختین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسیکه ازش متنفر بودم از من خوشش اومد 

زن پسرخاله م اولش از پسرخاله م بدش میومده 😂

کلا تنفر خیلی جواب میده 

بجاش روو یکی کراش داشتم یک ماهه رل زد عنتر 😒

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜

من که نذرنکردم خیلیم دلشون بخواد،ولی واقعا نمیدونم چی بود هرکیو درنظرمیگرفتم ی هفته نمیشد پیشنهاد میداد،البته طاقچه بالامیزاشتم ،دوبار دونفروانتخاب کردم وپشیمونم متأسفانه انتخابای خوبی نبودن ولی الان دوسش دارم وهمین باعث میشه بدیاشونبینم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
من که نذرنکردم خیلیم دلشون بخواد،ولی واقعا نمیدونم چی بود هرکیو درنظرمیگرفتم ی هفته نمیشد پیشنهاد می ...

کاش منم مثل تو از هر کس خوشم میومد اونم عاشقم میشد برام دعا کن عزیزم از یه پسری خوشم میاد نمیدونم اون حسش چیه دعا کن انشالله اونم دوستم داشته باشه و با هم ازدواج کنیم