2777
2789
عنوان

کشیدن دندان جلو کودک چهار ساله

7495 بازدید | 42 پست

دندون جلو دخترم  کمی پوسیده شده ولی لثه اش عفونت کرده و مثل جوش چرکی ازش چرک میاد بردم دخترم دندانپزشک اطفال عکس رادیولوژی گرفتم گفتن عفونت زیر دندون و باعث میشه جوانه دندون ثابتش آسیب ببینه و باید بکشیمش، نگرانم هم واسه ظاهرش هم میترسم بعدش دندونش بد فرم در بیاد کسی تجربه کشیدن دندون جلو کودکشو داشته

پسر من دندونای اسیابش چندتاش پوسیده بود پر کردیم دکتر گفت اگر ترمیم نکنید و بیفته یا بکشید حتما باید فضا نگهدارنده بزارید که دندونای دائمش بد در نیاد.ولی دندون جلوش نصفش با پوسیدگی کنده شده بود گفت نیازی نیست ترمیمش کنید حتی اگر کامل بیفته مشکلی پیش نمیاد و نیازی به فضا نگهدارنده هم نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباشید . فقط بی حسی دندون های جلو یه مقدار دردناکتر از دندونای اسیاب هست. با دکتر مشورت کنید اگر لازمه قبلش بهش مسکن بدید. و اینکه فکر میکنم قبل از کشیدن باید عفونتش با آنتی بیوتیک خوب بشه. باز هم بپرسید از دکتر

پسر من دندونای اسیابش چندتاش پوسیده بود پر کردیم دکتر گفت اگر ترمیم نکنید و بیفته یا بکشید حتما باید ...

چندتا دندانپزشکی دیگه هم بردم گفتن باید کشیده بشه به دلیل کیست لثه که چرکی و ازش چرک میاد حالا انتی بیوتیک داده تا ببریم هفته بعد .کشیدن دندان شیری زیاد  درد داره ؟

دختر منو بیهوش نمی کنه فک کنم بیحسی بزنه فقط یه دندونشه  ،الان اذیته پسرت؟

نه خیلی راضی هستیم قبلا کشیدن اذیت میشد آبسه میکرد دندون درد داشت بیشتر اذیت بود الان دیگه نه 

نگران نباشید . فقط بی حسی دندون های جلو یه مقدار دردناکتر از دندونای اسیاب هست. با دکتر مشورت کنید ا ...

بله همین طور دکتر گفتن قبل اومدن مسکن بدید و آلان آتنی بیوتیک میخوره دخترم

چندتا دندانپزشکی دیگه هم بردم گفتن باید کشیده بشه به دلیل کیست لثه که چرکی و ازش چرک میاد حالا انتی ...

نه درد ندارع خیلی راحته ،نگران نباش عزیزم منم قبل کشیدن دندون پسرم خیلی استرس داشتم ولی الان خوشحالم که دیگه درد نمیکشه

نه خیلی راضی هستیم قبلا کشیدن اذیت میشد آبسه میکرد دندون درد داشت بیشتر اذیت بود الان دیگه نه& ...

خداروشکر .دختر من اذیت هم باشه اصلا نمیگه از ترسش که نبریم دندانپزشک