2777
2789
عنوان

دیگه واقعا کم اوردم

836 بازدید | 174 پست

تو تاپیک های قبلیم مشکلم رو گفتم الان میخام بدونم کسی خودش یا شوهرش کلا اطرافیانش بودن ک عمل دیسک کمر کردن ن ی سال دوسال حداقل چند سال ک راضی باشن توروخدا کمکم کنین خدابا دیگه کم اوردم مشکلات خانوادگی پدر مادرم حرفای بقیه مریضی شوهرم ناباروری خودم واقعا دیگه هرلحظه احساس میکنم نفس بالا نیاد دیگه😭😭😭😭😭😭😭

صبرمیکنم چون بی نهایت ب خدا اعتماد دارم😊بنده عزیز خدا هستم 😍😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله به زودی مشکلاتت بر طرف بشه  برات حال خوب آرزو میکنم

مرسی عزیزم امروز از خواب ک پاشدم ساعت 7تاالانش پراز استرس و نگرانی بوده دلم گرفته

من شنیدم باعمل دیسک کمردردمیگن خوب نمیشه و بیمارستان سینا یه دکترخییییلی معروف دراین رابطه داره .

دوتا دکتر گفتن عمل ی دکتر گفته عمل ن دیسکش پاره شده ولی خیلی شدید نیست موندم چ کنم

دوتا دکتر گفتن عمل ی دکتر گفته عمل ن دیسکش پاره شده ولی خیلی شدید نیست موندم چ کنم

عکس ام آرای شونداری؟؟شوهرمنم پس فرداوقت دکترداره دکترقبلی گفت ۶ماه استراحت کن خوب نشدی عمل ....بردم یه دکترمعروف پس فرداوقت داره سه هفته دنبال دکترشم...خداکنه عمل نخاد😭

عکس ام آرای شونداری؟؟شوهرمنم پس فرداوقت دکترداره دکترقبلی گفت ۶ماه استراحت کن خوب نشدی عمل ....بردم ...

چرا دارم خیلی سخته هم تومنو درک میکنی هم من تورو خدا کمکشون کنه واقعا در عذابم 

عکس ام آرای شونداری؟؟شوهرمنم پس فرداوقت دکترداره دکترقبلی گفت ۶ماه استراحت کن خوب نشدی عمل ....بردم ...

عزیرم یعنی تواین 6ماه خوب نشده ...خدای نکرده دیسکش پارشده

چرا دارم خیلی سخته هم تومنو درک میکنی هم من تورو خدا کمکشون کنه واقعا در عذابم 

منم حالم بده خیلیییی نگرانشم...میترسم ازعمل....تازه بعد۹سال خونه دارشدیم خاستم یه نفسی بکشم ایتجوری شد

منم حالم بده خیلیییی نگرانشم...میترسم ازعمل....تازه بعد۹سال خونه دارشدیم خاستم یه نفسی بکشم ایتجوری ...

دقیقا عین من .شوهره من مهره 5کمرشه نزدیکه نخاع عمل خطرناکیه دکتر جدیدش میگفت عمل نکنین عمل باعث میشه فشار ب دیسکای دیگش بیاد بعد چند سال اوناهم از بین برن 😭😭😭