2777
2789
عنوان

ازارومیه کسی هس کورد،باشه؟

506 بازدید | 76 پست

هیچی دیگ میخوام بدونم ازهمشهریام چن نفر اینجان😆

زیبــــاتـرین ملودے جهـــــان،ریتــــمِ تڪرارــــےِضــــــربان قلبــــِ شوهــــرمه    بـــــــرای خوشبختیـــــــم 👈همســــــــرم ڪافیستـــــــ😌😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی ازجاهای دیگ هستیم😁😎 خوشبختم

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑

[QUOTE=153993090]ارومیه مگه ترک نیستن؟ [/QUOT

نه عزیزم حتی میتونم بگم بیشترش کوردن تا ترک

زیبــــاتـرین ملودے جهـــــان،ریتــــمِ تڪرارــــےِضــــــربان قلبــــِ شوهــــرمه    بـــــــرای خوشبختیـــــــم 👈همســــــــرم ڪافیستـــــــ😌😊
ارومیه مگه ترک نیستن؟ 

ن اذربایجان غربی‌و ارومیه اینا مخطلتن،ساکنینشون پنجا پنجا ترکیبین

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑
من گوردم اما ارومیه نه

پس کجا

اطراف اورمیه م😎وتورک

اطراف ارومیه ینی کجا😜

ترک کردم مگه وجود داره ؟ چ شود !

چ شود عزیزم؟ مگ دشمن خونی همن؟

جفتشونم دوتا موجود دوپان😊🤷🏼‍♂