2777
2789
عنوان

توروقران بیایید ی دیقه مرگو زندگیه

317 بازدید | 19 پست

من خیلی از ارواح میترسم

میترسم تااخر عمرم اینجوری باشم

شمابوده قبلا اینجوری بودین؟خوب شدین؟چرااینجوری شده بودین؟

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

من از جن می ترسم

بچه بودم ترسوندنم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

متاسفم حرفى ندارم

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارواح کجابودخاهر... نمیشه بهشون دسترسی پیداکردخیالت راحت

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

من بچه بودم به شدت وحشت داشتم جوری که شبا تنها تو اتاق نمیموندم ولی الان عین خیالمم نیست😁😁😁

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

منم خیلی میترسم 

نه از ارواح 

از تنهایی ، تا تنها میشم حس میکنم همه ی وسایلای خونه صدا میده یکی حمومه نمیدونم شیر آب بازه

تا الانم که بیست سالمه اصلا فیلم ترسناک ندیدم

میترسم همینجوری بمونم اخه خواهر دوستم مثل من بود بچه ی تو شکمش سقط شد بابت یه ترس کوچیک😞

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟        انشاالله خدا حاجت دلتو بده ♥️

عزیزدلم

مگر ارواح میتونن به تو آسیبی بزنن؟

مثلا بخوایم قابل لمس بگیم اونا از جنس ماده نیستن که

باهاشون رفیق شو

من خیلی وقتا با روح پدر پزرگ مادر بزرگم صحبت میکنم میدونم میبینن ما اونا رو نمیبینم فقط

بترسی نترسی هستن

نه به تو آسیب میروسنن ولی میتونن خیر برسونن

براشون طلب آمرزش کن

براشون صلوات بفرست اونا حتما نیاز دارن

و در نهایت مثل دوست اطرافت بپذیر

دولانیم باشینا دولانیم🙃

من نمیترسم اصلاااااا ولی یه حسی دارم که ترس نیس

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
توروخدا دعاکن خوب شم خیلی اذیتم

میگم نمیشه بهشون دسترسی پیداکرداا فک کن به حرفم اصن نشدنیه ..ترست بی معنیه

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

منم گاهی وقتا که خیلی به ج ن فک میکنم هی توهم میزنم و حتی میترسم شبا تو جام یه زره تکون بخورم یا پام بیرون باشه...کافیه کمتر بهش فک کنی یا خودتو سرگرم کنی... باگوشی یا کتاب ...یجوری خسته کن خودتو که یادت بره و زود خوابت ببره...

ایت الکرسی و ۴قل هم بخون آرامش میده بهت...

هرچی بیشتر فک کنی بیشتر عذاب میکشی🌹

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱