2777
2789
عنوان

با این عروسمون چیکار کنیم خدایی انصاف داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 40 پست

باید همون اول دید این خانوم اینجوریه جدا میشد تا الانم اشتباه کرده

ولی الانم دیر نیست

هر ادمی حق زندگی داره

این خانم واقعا نه همسر خوبیه نه مادر خوبی

اجازه بدین خودش تصمیم بگیره و حمایتش کنین

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا زندگی میکنن که بچه ها رو میفرسته تو کوچه؟ اخه الان دیگه بچه ای بیرون بازی نمیکنه کلا باید خرجی ...

هیچ بچه ای تو کوچه ما هم نمیبینیم جز بچه ۲ساله داداشم ک یروز یه همسایه میاردش یه روز سوپری میاردش مامانشم خونه اینو اون خبری از بچه نداره اصلا نمیدونم تصمیمش برا اینده بچه ها برا زندگیش چیه ک اینجوری داره طی میکنه در عجبم

با مادر و پدرش حرف بزنید که با دخترشون حرف بزن 

یا خواهر و برادرش 

البته شما نه برادرتون حرف بزنه با خانواده‌ اش

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
فکرکردم منومیگی نصفش مثل وارهای من بود😂😂البته فقط یه جاش من نبودم اینکه من نمیزارم وسایلام خراب بش ...

😧اگه شبیشی خودتو اصلاح کن.

خدایی خیلی زشته زن بره مدام خونه همسایه .بچه هاشم بفرسته کوچه

من و موناتهرانی باهم تو یه بشقاب 
باید همون اول دید این خانوم اینجوریه جدا میشد تا الانم اشتباه کرده ولی الانم دیر نیست هر ادمی حق ز ...

۲تابچه کوچیک داره بچه ها اواره میشن گفته نمیذارم رنگ‌بچه هارو ببینین یه بچه از شوهر قبلیش داره ک توزاد بوده باباش مرده این تاالان نذاشته خانواده پدرش بچه رو ببینن از داداشم۷سال بزرگتره

😧اگه شبیشی خودتو اصلاح کن. خدایی خیلی زشته زن بره مدام خونه همسایه .بچه هاشم بفرسته کوچه

نه البته من به خاطربچه هامیرم داخل کوچه وهمیشه پشت سرشون بدوبدومیکنم خسته میشم تاساعت ۸شام امده میکنم البته خونه ام تمیزه همیشه برق میزنه

با مادر و پدرش حرف بزنید که با دخترشون حرف بزن  یا خواهر و برادرش  البته شما نه برادرتون ...

خواهراش همه همینجورین وای قورتت میدن ما مگه میتونیم باهاشون حرف بزنیم داداشش ۴تا زن گرفتن براش باباشم معروف ترین دعانویس شهرشونه میترسیم ازشون

خواهراش همه همینجورین وای قورتت میدن ما مگه میتونیم باهاشون حرف بزنیم داداشش ۴تا زن گرفتن براش باباش ...

اینهمه وجنات نیکو دارن😐چرا داداشت باهاش ازدواج کرد؟

من و موناتهرانی باهم تو یه بشقاب 
خواهراش همه همینجورین وای قورتت میدن ما مگه میتونیم باهاشون حرف بزنیم داداشش ۴تا زن گرفتن براش باباش ...

اخه ادم کم بود داداشت رفته اینو گرفته  

ای کاش سکوت فقط مکالمه هارو تموم میکرد نه رابطه هارو