باید همون اول دید این خانوم اینجوریه جدا میشد تا الانم اشتباه کرده
ولی الانم دیر نیست
هر ادمی حق زندگی داره
این خانم واقعا نه همسر خوبیه نه مادر خوبی
اجازه بدین خودش تصمیم بگیره و حمایتش کنین
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کجا زندگی میکنن که بچه ها رو میفرسته تو کوچه؟ اخه الان دیگه بچه ای بیرون بازی نمیکنه کلا باید خرجی ...
هیچ بچه ای تو کوچه ما هم نمیبینیم جز بچه ۲ساله داداشم ک یروز یه همسایه میاردش یه روز سوپری میاردش مامانشم خونه اینو اون خبری از بچه نداره اصلا نمیدونم تصمیمش برا اینده بچه ها برا زندگیش چیه ک اینجوری داره طی میکنه در عجبم
باید همون اول دید این خانوم اینجوریه جدا میشد تا الانم اشتباه کرده ولی الانم دیر نیست هر ادمی حق ز ...
۲تابچه کوچیک داره بچه ها اواره میشن گفته نمیذارم رنگبچه هارو ببینین یه بچه از شوهر قبلیش داره ک توزاد بوده باباش مرده این تاالان نذاشته خانواده پدرش بچه رو ببینن از داداشم۷سال بزرگتره