2777
2789

الان داداشم زنگ زد ک دیگه بریدم تحمل ندارم برام غذا درست نمیکنه ابروم جلو همکارام رفته از ۵صبح میرم ۷شب میام تازه از خونه همسایه میاد ک کارای خونه رو بکنه بچه هارو تو کوچه ول میکنه خودش خونه همسایه خونه زندگیم افتضاح میگه خیلی دعوا کردیم دیگه تحملم تموم شده از سرکار ک میام باید غذا درست کنم الانم دارم ترشی درست میکنم چون وسایلاشو ۲هفته پیش خریدم دیگه دارن خراب میشن این دست نزده ...گفتم بخاطر بچه ها کوتاه بیا میگه ما تو خونه مثل دشمنیم میگه پولامو برمیداره داداشم یه شعل دیگم داره ک بیشتر پول نقد میدن اینم شاگردش هرشب میاره پولارو میده به زنش به داداشم نمیده حالا بماند ک باشاگردش سرو سر داره... ما چقدر گفتیم بااین ازدواج نکن نکن نکن ولی گوش نکرد این خانم شوهر قبلیش خودکشی کرده و این اصلا نبوده کنارش فرداش اومده خونه چند وقتم تو اگاهی بوده بجرم قتل که دیگه گفتن خودکشی اصلا نمیدونم فازش چیه داداشمم اخلاقش درست نیست نکه بگم از هرجهت عالیه ولی دیگه واقعا دارم بهش حق میدم چقد جون بدیم بحاطر بچه هاش بخدا نمیداریم طلاقش بده ولی دلمونم برا داداشمون میسوزه چیکار کنیم حالا داداشم میگه تصمیممو گرفتم طلاقش میدم ما باید هرروز غصه اینارو بخوریم 

کجا زندگی میکنن که بچه ها رو میفرسته تو کوچه؟

اخه الان دیگه بچه ای بیرون بازی نمیکنه

کلا باید خرجی اون زنداداش قطع شه تا بشینه پای زندگیش

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

کتکش بزنید

تازه وارد نیستم  بنا ب دلایلی  نشد که با کاربری قبلیم وارد بشم     .🤗 گلم اگه با نظرم مخالفی یا نمیتونی تحمل کنی کسی برخلاف تو نظر بده      این دیگه مشکله خودته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا زندگی میکنن که بچه ها رو میفرسته تو کوچه؟ اخه الان دیگه بچه ای بیرون بازی نمیکنه کلا باید خرجی ...

اسپانسر داره شاگرد داداشم باهاش دوسته پولای داداشمو میده بهش

بذار طلاق بگیرن داداشت چطور دلی داشته رفته گرفتتش 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
کجا زندگی میکنن که بچه ها رو میفرسته تو کوچه؟ اخه الان دیگه بچه ای بیرون بازی نمیکنه کلا باید خرجی ...

ولن بابا بچه ها مادرا جلوشونو نمیگیرن

استارتر حق دارید بشینید باهاش رک حرف بزنید 

بگو زندگی خودته خودت گرفتی خودتم درستش کن،شما دخالت نکنین بهتره،باز فردا خوب میشن شما بده میشین. بگو بشین منطقیو با آرامش باهاش دوشتانه صحبت کنه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰