2777
2789
عنوان

دارم از درد آفت زبونم میمیرم

1341 بازدید | 20 پست

چها روزه زبونم آفت زده. هرررر راهی رو امتحان کردم و خوب نشده 

غذا نمیتونم بخورم. از گرسنگی دارم میمیرم .

تو رو خدا بگید چیکار کنم زودتر آفتش خوب بشه. فقط آروم کردن دردش کافی نیست. چیکار کنم زود خوب شه ؟

این کارا رو تا حالا کردم و هیییچ فرقی نکرده:

آفتین ژل: دو نوبت. نه تنها بهتر نشد که بلافاصله بزرگتر هم شد

پماد میرتکس(چند بار): فقط لحظه ای بی حس میکنه.

رب انار : دیشب یک بار

آب نمک: از امروز صبح چند بار

عسل و دارچین: دیروز یک بار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشاسته تو اب حل کن بچرخون تو دهنت یا خمیرش کن بزار رو افت دیگه بعدش چیزی نخور فرداش خوب میشی

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

احتمالا غذایی خوردین ک ناسازگار بوده مث چربی و شیرینی باهم 

کلپوره و نبات بخورین تا معدتون تمیز بشه و آفت رفع بشه 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

آبلیمو رو با نمک فراوون قاطی کن بعد با پنبه بذار روی آفت خیلی میسوزونه اما سریع خوب میشه

من همیشه با رب انار جواب میگرفتم یه بار تاثیر نداشت با آبلیمو و نمک امتحان کردم عالی بود

بعدم یه بار که جواب نمیده روزی دو سه بار بزن آب نمکم قرقره کن 

من چند روز پیش عفونت لثه گرفته بودم در حد افتضاح بعد یه نفر گفت که اینکارو کنم👈 نمک و عسل رو  روزی سه بار میزاشتم روش دو روزه خوب شد شبا هم نمک و عسل و آب رو قرقره میکردم ک عفونت دهنم برطرف شه

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!