2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد سه ماهه شیر خشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 34759 بازدید | 39 پست
اط قبل خریده بودم. فعلا ۸ تا داده مثل اینکه قراره تو داروخانه ها توزیع شه از هفته بعد

اهان 

پارسالم فقط دوسه تا داروخونه داشتن من واس پسرم میخریدم 

ولی الان کلا توزیع نمیشه 

از یجایی خریده ۴۰تومن براش حساب کردن 

پس مطمعنی از هفته بعد تو داروخانه ها توزیع میشه؟؟

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینجودب شنیدم

انشالله ک پخش شه 

پسرمنم این شیرو فقط ۱۲۰تا میخورد بیشتر اصلا نمیخور ۴ ۵ ماهش بود 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
[QUOTE=153971332]انشالله ک پخش شه  پسرمنم این شیرو فقط ۱۲۰تا میخورد بیشتر اصلا نمیخور ۴ ۵ ماهش ...

اپتامیل پپتی خیلی تلخه بچه ها خوب نمیخورن اگه بشه عوضش کنی شاید بهتر بخوره 

دارو داره میخوره . واسه رفلاکس؟؟ یه دکتر گوارش کودکان ببری بد نیست 

امپرازول با پنتوپرازول میخوره؟؟

بچه منم همین بود با سرنگ شیر میدادم بهش بعد که بشینه بهتر میشه فقط هر یه ساعت و نیم با سرنگ یا قطره چکون بزرگ بهش شیر بده همون 30 تا دو سه ساعت بشه 60 تا نگران نباش این روزا میگذره 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
واقعا امیدوارم بگزره فقط . امپرا زول میخوره و پدیلاکت

عزیزم اگه امپرازول براش خوب نیست برید دکتر براتون پنتوپرازول بنویسه خیلی بهتره به صورت شربت هم در میارن اگه متخصص گوارش برید 

رفلاکسش خوب بشه شیر هم میخوره

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

سلام‌میدونم الان حدود هشت ماه از تاپیک شما میگذره ولی خواستم راهنمایی کنین الان دختر من ۳ ماهه و دقیقا عین مشکلات فرزند شمارو داره شیر نمیخوره بزوور هر ۳ تا ۴ ساعت ۶۰ تا میخوره اگه زودتر بدم اوق  میزنه و شیشه نمیگیره ریفلاکس پنهان‌هم داره امپرازول و روتفلور هم میخوره ولی،هیچ فایده ای نداره شیرشو ببلاک کامفورت میدادم گفتن تلخه بچه نمیخوره رفتم سیمیلاک کامفورت گرفتم ولی کلا میل به شیر خوردن نداره جلوی،چشام داره آب میشه توروخدا شما چیکار کردین که خوب شد...

سلام‌میدونم الان حدود هشت ماه از تاپیک شما میگذره ولی خواستم راهنمایی کنین الان دختر من ۳ ماهه و دقی ...

سلام عزیزم کلا چسر من خیلی خوب نشد همیشه با یه چیز سرگرم کننده شیر میخود تا یک هفته مونده به تولد یک سالگیش . با کارتن اسباب بازی یهو خوب شد من واقعا خیلی خسته شدم سر شیر خوردنش پدرم درومد . تا خوب شد دیگه شیر مهم نبود . البته پسر من غذا رو خیلی خوب میخوره خداروشکر هر چقدر بدم میخوره ولی به خاطر وزن گیری ضعیف دوران نوزادیش همچنان ریزه میزست و سالم

این اصلا گشنش نمیشه اصلا . دکتر نبردن ؟ بگه چیکار کنن

سلام عزیزم 

شما بالاخره چکار کردین ک بچتون بیشتر شیر بخوره؟ 

بچه من کم شبر میخوره ادرارشم کمه ، شیر خشک میخوره ، نمیدونم چکار کنم

سلام عزیزم کلا چسر من خیلی خوب نشد همیشه با یه چیز سرگرم کننده شیر میخود تا یک هفته مونده به تولد یک ...

سلام عزیزم من دخترم ۴۰ روزشه مشکل پسر شما رو داره رفلاکس پنهان و آلرژی خوب شیر نمیخوره بهش آپتامیل پپتی میدم هر ۲ ساعت ۳۰ سی سی میخوره وزنم نمیگیره امپرازولم بهش میدم میترسم از نظر تکاملی پیشرفت نکنه عقب مونده بشه شما وزن بچتون چقدر زیاد میشد تکاملش خوب بود؟

سلام عزیزم من دخترم ۴۰ روزشه مشکل پسر شما رو داره رفلاکس پنهان و آلرژی خوب شیر نمیخوره بهش آپتامیل پ ...

والا پسر من تا یک سالگی همین بود با کارتن شیر میخورد . خوب وزن نگرفت ولی از نظر تکاملی خوبه .‌وزنش هم نرماله قدش هم نرماله . ولی پدر من درومد عوضش خوش غذاست پسر من تا دو ماهگی خوب وزن‌گرفت تقریبا ماهی یک کیلو وزن میگرفت ولی بعدش دیگه رشدش حیلی کند شد

سلام‌میدونم الان حدود هشت ماه از تاپیک شما میگذره ولی خواستم راهنمایی کنین الان دختر من ۳ ماهه و دقی ...

نازگل خانومی لطفاً بیا بگو بچت الان چطوره؟ من دوقلوی ۲ماهه دارم با رفلاکس شدید تحت درمان فوق تخصص گوارش هستن پنتوپرازول و روتفلور میخورن اما هییییچ تغییری نکردن،با تجویز دکترشون شیر خشک اِلکِر میخورن، وزن نمیگیرن، به حالت نشسته بهشون شیر میدم بعد از شیر نیم ساعت تا ۱ساعت باید هر کدومو روی شونم نگه دارم تا باد گلوشون خارج بشه😞خیییییلی در عذابم