2777
2789
عنوان

شوهرم توقعی هست؟یا چی

451 بازدید | 47 پست

سلام من هشت ماهه عقد کردم شوهرم از اون روز کلا چهار بار اومده میگه قبلش باید به من بگی اگه یه هفته قبل بگم میگه تا اون موقع دو روز قبل میگی میگه باید از قبل ب من بگی وسط هفته هم نمیریم بیرون فقط میگه بیا خونمون و بدون دعوت منو میبره میگه خونتون خواهرت معذبه من بیام دوستم ندارم هر هفته برم خونشون من پنج شنبه جمعه میرم بهش گفتم بیا خونمون با شوهر ابجیممم میاد ,میگفت من کارم فرق داره شاید برنامه دارم در صورتی که کاری نداره میرم پاساژ میگم یه تعارف بکن بگو چیزی نمیخوای میگه این پاساژ بدرد ما نمیخوره میریم از یه جای دیگه میگیریم حتی چیز ارزونم از پاساژ نمیگیره بهشم بگی بدش میاد بنظرتون چیکار کنم خیلی پسر اروم و متینیه ولی یهو اعصابمو انقدر بهم میریزه میخوام چیزی بهش بگم انقدر حرفای مسخره میزنه میدونم داره اینا رو میگه که موفق بشه منو گول بزنه اینم میدونم گول میزنه و اینکه  حوصله ندارم برای یه ادمی که هی داستان میگه و بیشتر گولت میزنه حرف بزنم خستم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این چیزایی که گفتی منم خسته شدم دوس دارم الان بزنم تو دهن یکی😤

چیکار کنم بخدا خودم خسته شدم میگم بیا خونمون میگه تو بقیه رو فعلا بیار ینی داداشمو داداشم پیش ما زندگی نمیکنه بعد منم ناراحت شدم قطع کردم تلفن رو  حالا میگه با کسی که تلفن رو قطع کرده حرفی ندارم نمیگه من ناراحتت کردم با حرفم که ددااداشت رو زطم تو سرت

عزیزم هشت ماه چهار بار اگهتو یه شهریدو کارش اجازه میده اصلا نرمال نیست،ما همسرم شهر دیگه بود ماهی چنروز مرخصی میگرفت میومد یاحتی اکثر ماه ها چنروزم خونه میگرفت منو میبرد ماهی دوبار متوسط هر دفه سه چار روز همو میدیدم منهای تماسای تلفنی گاه و بیگاهمون لطفا یه مشاوره برید تا حل شه ایشالا

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
خسیس نیست؟ یاشاید بی پول!؟ 

بی پول نیست همش به اینده فکر میکنه خرج میکنه ولی از پاساژ به میلش باشه از پاساژای بالا شهر چیزی نمیخره خواست طلا بخره گرون شد گفت نه دیگه از وقتی که عقد کردیم فقط یه حلقه و نشون خریده با این که پول داره همش بهونه میاره میگه ارزون بشه

خسیس نیست؟ یاشاید بی پول!؟ 

بیرون میرم همش تو فکر خرید برای بچه خواهرشه خوراکی عروسک ولی اصلا نمیگه تو چیزی لازم نداری پشت ویترین اصلا واینمیسته ن میذارع نگاه کنن نه میخره میگم پارسال برام پالتو نخریدی امسال بخریم میگه بافت خریدم بعد میگم ینی چی میگه اوه تا اون موقع هر چی میگی جواب میده

عزیزم هشت ماه چهار بار اگهتو یه شهریدو کارش اجازه میده اصلا نرمال نیست،ما همسرم شهر دیگه بود م ...

تو یه شهریم و کارش ازاده ولی از اول گفت خواهرت هست معذبه گفتم شاید منطقیه ولی الان که خواهرم نامزد کرده و میتونه بیاد میگم بیا دامادمونم میاد میگه من حوصله ندارم از اولم من اشتباه کردم هر هفته اومد رفتم

بی پول نیست همش به اینده فکر میکنه خرج میکنه ولی از پاساژ به میلش باشه از پاساژای بالا شهر چیزی نمیخ ...

بهش بگو چی ارزون میشه ارزش پولت ازبین میره بده طلا... وسیله بخرین گرونترشدن

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

تازه میخواست طلای بدون اجرت بخره دیگه اعصاب ندارم باهاش بحث کنم دلم به حال خودم میسوزه این همه مهربونی میکنم نه دعوایی ام نه قهری اخرم اینطوریه تازه از همه نظر خوبم ولی قدرمو نمیدونن

باهاشم قهر کنم اصلا نه میاد حرف بزنه نه چیزی من باید بگم ناراحت نباش کافیه تو خوید بستنی, بستنی یخی نخرم مثلا بستنی گزی بخرم یهو از مغازه حساب میکنه میاد بیررن میگم دلیل کارت چیه میگه تو یه جمع باید مثل همه باشه خب من دوست ندارم

تازه میخواست طلای بدون اجرت بخره دیگه اعصاب ندارم باهاش بحث کنم دلم به حال خودم میسوزه این همه مهربو ...

آره طلا دست دوم خوبه... نو فایده نداره ضرره تو این شرایط اقتصادی... 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
تازه میخواست طلای بدون اجرت بخره دیگه اعصاب ندارم باهاش بحث کنم دلم به حال خودم میسوزه این همه مهربو ...

بالاخره خوبه به فکر زندگیه وسرمایه برا آینده هست منم اگه اینجورنبود الان خونه نداشتم قدرشو بدون برا چیزا جزئی هم ناراحت نباش بالاخره زندگی سخت شدن بزار پشتیبان باشی هیچکی مت شوهر به درد آدم نمیخوره

بالاخره خوبه به فکر زندگیه وسرمایه برا آینده هست منم اگه اینجورنبود الان خونه نداشتم قدرشو بدون برا ...

اینا اشکالی نداره خیلی درسته ولی همش میکوبه تو سرم ادم با زبرن بی زبونی

اینا اشکالی نداره خیلی درسته ولی همش میکوبه تو سرم ادم با زبرن بی زبونی

واسه چی یعنی کاری میکنه منت میزاره؟