2777
2789
عنوان

کمبود قرص کلشی سین

5763 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ،من همسرم قرص کلشی سین  که داروی ضد التهابه مصرف میکرد ،ولی متاسفانه اصلا تو داروخانه ها نیست ،یعنی کلا موجود نیست ،نمیدونم بخاطر تحریمه یا نه ،میخواستم ببینم کسی تو خونه از این قرص اضافه موجود نداره ؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
سلام عزیزم  منظورت از قرص کلشی سین همون مداسین هست؟ و اگر هست ممکنه عکسی از یه دونه برگش رو ه ...

اره عزیزم منظورم همون مداسین هست ،بزارید ببینم میتونم عکس ازش پیدا کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  منظورت از قرص کلشی سین همون مداسین هست؟ و اگر هست ممکنه عکسی از یه دونه برگش رو ه ...

من مادرم استفاده میکنه

از این ور و اون ور براش پیدا میکنم

ولی از یک شرکت دیگه هست

داروسازی مفید

شاید و شاید بتونم برات پیدا کنم

فردا برات میپرسم و بهت خبر میدم

البته اگر از این شرکت استفاده میکنه و اینکه کدوم شهری عزیزم؟

من مادرم استفاده میکنه از این ور و اون ور براش پیدا میکنم ولی از یک شرکت دیگه هست داروسازی مفید ...

مشکلی نیست فقط اگه باشه چون التهاب داره باید استفاده کنه  ،اخه ما هر جا رو گشتیم نتونستیم پیداش کنیم ،حتی هلال احمر ،من تهران هستم ،

من مادرم استفاده میکنه از این ور و اون ور براش پیدا میکنم ولی از یک شرکت دیگه هست داروسازی مفید ...

اگر پیدا کردی بگو بهم ،ممنونت میشم ،هزینه اش هم هر چه قدر شد تقبل میکنم ،

حتما بهت خبر میدم امیدوارم پیدا بشه و بتونم برات تهیه کنم

مرسی گلم