الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تا جایی که میتونی خونه را براش امن کن ، جاهایی که سرامیکا فرش بنداز ، اگر نداری تشک پهن کن ، لبه های تیز میزها رو محافظ بزن و بزار بچه راحت بازی کنه
نگرانیت طبیعیه گلم
تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
کار خونه رو ول کن کلا و فقط وقتتو به بچه اختصاص بده.سن حساسیه و بلا سرش میاد. سعی کن از باهاش بودن لذت ببری. وگرنه به دیده ی یه بچه دردسر ساز و نا آروم نگاهش کنی برای خودت سخت تر میشه.شوهرت که اومد کار کن
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
عزیزم تمام خونه روموکت کردیم... مبلاروبرداشتیم... همه جابالشت .
یکم دیگه صبر کن درست میشه.
دیگه نمیفته ولی دردسراش متفاوت میشه.
بچه همینه دیگه عزیزم. اینم این مدلیه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».