2777
2789

من بعدشش سال ویه سقط بچه دارشدم.... بچم یماه زودبدنیااومد... کم وزن بود... نمیخوابید... بخاطرزردی وعفونت ادراربستری شد... توغربت دست تنهام... چندماه کولیک وبیخوابی بچه ومن وشوهرم... بعدکرونای شوهرم... من خیلی مواظب بچم ولی چهارشنبه افتادازپشت سر.... گریه واستفراغ.... پسریازده ماهموبردیم اسکن خداروشکرهیچی نبود...... ایناروگفتم بدونین چقداسترس کشیدم..... الان همش دنبالشم ولی ناامیدم وپرازدلهره.... پسرمم شیطونه اصلانمیشینه..... هرارمیدونیدبگیدکنم بهترشم..... خداخیرتون بده... 

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
چی بگیم عزیزم؟ سعی کن با یه آدم معتمد دوست شی.اما همه ی رازهاتو نگو

چه جوربابچه ناآروم روحیم بهترشه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوربابچه ناآروم روحیم بهترشه؟

به قبلش فکر کن که چقدر دوست داشتی زودتر بیاد بغلت

با بچه ت دوست باش ، باهاش بازی کن، قصه بخون

لالایی بخون

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

عزیزم تا جایی که میتونی خونه را براش امن کن ، جاهایی که سرامیکا فرش بنداز ، اگر نداری تشک پهن کن ، لبه های تیز میزها رو محافظ بزن و بزار بچه راحت بازی کنه 

نگرانیت طبیعیه گلم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

کار خونه رو ول کن کلا و فقط وقتتو به بچه اختصاص بده.سن حساسیه و بلا سرش میاد. سعی کن از باهاش بودن لذت ببری. وگرنه به دیده ی یه بچه دردسر ساز و نا آروم نگاهش کنی برای خودت سخت تر میشه.شوهرت که اومد کار کن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم تا جایی که میتونی خونه را براش امن کن ، جاهایی که سرامیکا فرش بنداز ، اگر نداری تشک پهن کن ، ل ...

عزیزم تمام خونه روموکت کردیم... مبلاروبرداشتیم... همه جابالشت وپتوگذاشتم بخدا.... بازم میوفته..... 😖

کار خونه رو ول کن کلا و فقط وقتتو به بچه اختصاص بده.سن حساسیه و بلا سرش میاد. سعی کن از باهاش بودن ل ...

شوهرم همش سرکاره... دست تنهام.... دردم یکی دوتانیس

عزیزم تمام خونه روموکت کردیم... مبلاروبرداشتیم... همه جابالشت .

یکم دیگه صبر کن درست میشه.

دیگه نمیفته ولی دردسراش متفاوت میشه.

بچه همینه دیگه عزیزم. اینم این مدلیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچت چند هفته و با چه وزنی به دنیا اومد؟

سی وپنج... دووششصد

یکم دیگه صبر کن درست میشه. دیگه نمیفته ولی دردسراش متفاوت میشه. بچه همینه دیگه عزیزم. اینم این مدل ...

اره والا

اها خوب بوده .  زنده باشه انشااله . بچه تا بزرگ مبشه هی همینجوریه درد سراشم بزرگ میشه

سلامت باشی.... الانم ریزه البته