2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

367 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من یه هفتست کرونا گرفتم‌فکر کردم شرما خوردگیه دیروز حس بویاییمو از دست دادم .‌رفتم‌خونه بابام اعصابم‌خیلی خورده هرچند ماسک داشتم میگمکنکنه به اونا هم دادم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

ازمایش دادی 

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرما خوردگی نبود ؟ 

یاد تاپیک دیروز افتادم ژنه داداشش

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

بگو اشنات بره ناصرخسرو اگه تهرانی داروش هست ۵۰ میلیونه و بسته ایه ک باید روزی ۱۱ بار مصرف کنی خیلی کمیابه ولی هرجور شده گیر بیار دوستم امیدوارم خوب شی❤

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

منم داشتم و نميدونستم خوشبختانه هيچكس نگرفت و همچنين پدرم كه از نوع شديد گرفته بود و ما يه هفته مدام كنارش بوديم و نميدونستيم خوشبختانه بازم كسي نگرفت انشالله نميگيرن ولي الان رعايت كن

تنها صداست كه مي ماند و امان از صداي او كه ابدي شد در گوش من

ببین کرونا مثل سرماخوردگی میگن واکسن هم بزنیم اثری نداره

دیدی مثلا بچه رو میبریم واکسن میزنیم ک نگیره مثلا فلج اطفال و نمیگیره 

ولی هستن افرادی ک ۳بار هم کرونا گرفتن پس نباید میگرفتن 

باردار۸ماهه بود گرفت و خوب شد تماممم

اصلا نترس ب مامانت اینامبگو همه جارو ضدعفونی کنن

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم.