2777
2789

تویی که تمام دق دقت تمیزی ونظافت لایه پایه بچته ولی یه ذره اخلاق رو رعایت نکردی وتا تونستی بهم توهین کردی معلومه همه فکرت به همینجا ختم میشه وبیشتر از این درک نداری که این همه به یه انسان توهین میکنی مثله اب خوردن.....😪

ای کاش کمی هم رو ادب ونحوه برخوردت با ادمها وقت میذاشتی....

همش گیر نوع جنس مای بی بی بچتی کاش یه کم درک میکردی چطور با یه ادم حرف بزنی که توهین نباشه فرض من تنبل....ونهایت به زعم تو کثیف ولی اینجور صحبت بعضیها واقعا نشانه بی شخصیتی وبی فرهنگی خود وخانوادهاشونه......

بعد اینقدر گستاخن که حتی به تعداد بچه هامم ایراد میگیرن که چرا چارتا.....

اخه به توچه......واقعا شانت خیلییییبی پایینه تو اگه یک ذره انسانیت داشتی دیگه مادر بودنه منو زیر سوال نمیبردی.....برو کمی با خودت فکر کن بیماری روح واخلاقهای کثیف دردش از بیماریهای جسم هزاران بار بدتره

الان پسر چهارده ساله من اینقدر مودب وباشخصیته همه عاشقشن

تا جایی که مدیر مدرسه اش دیگه کم مونده بود گریه کنه که میخاد از مدرسه اش بره......

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

ه عزیزم..خودتو ناراحت نکن برا حرفای آدمایی که اصلا نمیبینی و نمیشناسی

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه خوبه که😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

شما به عنوان یک مادر باید بدونید مادر شدن یعنی کنار گذاشتن تنبلی و از خود گذشتن

من تو تاپیک شما نظر ندادم اما الان میگم کارت بسیار بسیار برای بچه مضره

اگر تنبل و کم خون هستید اول درمان کنید خودتون رو بعد بچه رو وارد زندگی کنید

پوست بچه ها لطیفه و در اینده ممکنه هزاران عفونت، نازایی و بیماری پوستی بگیره

بله تربیت خیلی مهنه ولی خدایی من یکی که بیشترازیکی دوتابچه جاندارم یه دونه دارم اگه دیدم شرایط مالی وجامعه وخودم خوب باشه شایدیه دونه دیگه اوردم آدم باید جوری زندگیشواداره کنه که هم بتونه به بچه هاش هم به خودشوشوهرش هم به زندگیش برسه

تمام دغدغه من اینه که بچه هام تربیت درست داشته باشن همیشه بهشون یاد دادم انسانها همه بنده های خدا هستن یه وقت راحت دل کسیو نسوزونی همیشه دعوت به صبر وگذشت کردم پسرم نمازش قضا نمیشه وهمه عاشق ادب وشعورشن به خدا اگه دروغ بگم....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
شما به عنوان یک مادر باید بدونید مادر شدن یعنی کنار گذاشتن تنبلی و از خود گذشتن من تو تاپیک شما نظر ...

توهین کردن درست نیست

منم خواهرانه دارم مینویسم

ولی کسی از تربیت شما ایراد نگرفت تا صفحه ۱۰ که خوندم

از نوع نگهداری نوزاد ایراد گرفتن

من تو تاپیکت نبودم . فقط میتونم بگم متاسفم

دلم ب ای بچه هات سوخت ک آنقدر تنبلی حتی بچه رو نمی‌بری ی آب ب پاش بزنی . ربطی ب عوض کردن و گروهی پوشک ندارع . خانم تو تنبلی تنبل

مینا قری هستم