2777
2789
عنوان

Lgbt

4795 بازدید | 10 پست

سلاااام دوستان عزیزم. نظرتون دارجب خونواده lgbtچیه و چ حسی بشون دارید ممنون میشم بگید ولی توهین نکنید مرسییییی. 😍( من ب شخصه احترام میزارم) 

برای اونهایی که نمیدونن چی هست. 

L(لزبین) کسی که ب همجنس خودش علاقه داره 

g(گی) کسی که به همجنس خودش علاقه منده معمولا ای واژه برای آقایانه 

B(بایسکشوال) کسایی ک هم با هم جنس خودشون و جنس مخالف علاقه دارن و میزان علاقه ب هرکدوم متفاوته 

T(ترنس) ترنس هاهم ک تقسیم میشن ب ترنس مرد و ترنس زن 

نظر واجب 🤔😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو سایت این بحث ها ممنوعه هم خودتون بسته میشه کاربریتون هم کاربری افرادی که مشارکت می کنن. قفل کن تاپیکت رو. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

ببین عزیزم

میگن زندگی ادم ها به خودشون مربوطه تا زمانی که به بقیه اسیب بزنه،وقتی به بقیه اسیب زد دیگه حق دخالت هست

از طرفی قوم‌حضرت لوط هم مردان با مردان بودن و یجوری بود،عذاب براشون نازل شد

حضرت علی هم میفرماید خدا اقوام پیشین را عذاب نکرد،مگر خردمندان را بخاطر امر به معروف و نهی از منکر نکردن و ناخردان را بخاطر انجام معصیت،پس این یعنی این کار گناهه،و من مخالفشم و به اندازه ی حقوقم حق مخالفت دارم چون یک انسانم و نمیخوام عذاب بر من نازل شه،چون وقتی بر اون افراد عذاب نازل شده چه دلیلی هست که بر ما نشه؟و اینکه یک چیزی که اسمش زیباست صرفا قبولش نکنیم،بریم دنبالش و تحقیق کنیم

ببین عزیزم میگن زندگی ادم ها به خودشون مربوطه تا زمانی که به بقیه اسیب بزنه،وقتی به بقیه اسیب زد دی ...

آخه چیزی ک ذهن منو درگیر کرده اینه ک گرایش دست خود آدم نیست درسته؟ 

ببین عزیزم میگن زندگی ادم ها به خودشون مربوطه تا زمانی که به بقیه اسیب بزنه،وقتی به بقیه اسیب زد دی ...

البته برخی افراد هستن که یک بیماری دارند که روح یک‌پسر در بدن دختر یا بلعکس هست که مبحث کاملا جدایی هست و اون ها قابل احترام هستند و باید لوازم کافی براای رفع مشکل براشون وجود داشته باشه و‌جامعه باهاشون رفتار درست داشته باشه،چون دست خودشون نیست و اینجور افریده شدن و دارن اذیت میشن و عمل میکنن تا در بدن درست قرار بگیرن

آخه چیزی ک ذهن منو درگیر کرده اینه ک گرایش دست خود آدم نیست درسته؟ 

شاید جالب باشه برات که بدونی هیچ دلیل علمی ای نداره،مطمین دارم اینو بهت میگم،اینا حتی ژن هاشون هم درسته،ولی گرایش به سمت جنس مخالفع،یک چیزی این وسط میاد به نام میل,یا تمایل،یا هوس