2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و تاخیر ۸روزه

104 بازدید | 12 پست

خانما من موعدم ۷شهریور بوده هنوز خبری نیس بی بی هم میزارم منفیه فقط یکیش پریروز یه هاله خفیفی افتاد امروز صبح باز منفی بود میخاستم ببینم کسی تجربه مشابه داره.

پارسالم بعد ۵روز تاخیر بی بی چکم یه هاله خفیف افتاد که با تلسکوپ باید میدیدی اما ۱۰روز بعد تاخیر ازمایشم مثبت شد که متاسفانه سقط شد

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فعلا صبر کن

میخام اگه باردار نیستم زودتر برم دکتر خسته شدم از بلاتکلیفی

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
برو ازمایش خون بده خیالتو راحت کن

ماه قبل ازمایش دادم از شوهرم خجالت میکشم هرسری امیدوار میشه وباجواب منفی من ناامید میشه باز

ماه قبل ازمایش دادم از شوهرم خجالت میکشم هرسری امیدوار میشه وباجواب منفی من ناامید میشه باز

نزار کسی بفهمه میتونی به ی بهونه بری اگ منفی بود چیزی نگو اگ مثبته ک انشالله هم باشه ب شوهرت بگو سوپرایزش کن .مثلا قبلش بهش بگو میرم خونه مامانم بامامانت برو بهش بگو ازاد میگیرم ۳۷ت میشه نیم ساعته جواب میدن من اون ماه از دادم منفی بود متاسفانه

خدایا شکرت بابت همه چی
نزار کسی بفهمه میتونی به ی بهونه بری اگ منفی بود چیزی نگو اگ مثبته ک انشالله هم باشه ب شوهرت بگو سوپ ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت.

متاسفم بابت منفی بودن ان شاا...به زودی باردار بشی

ببخشید استارتر.اگه بخوایم ازمایش بارداری بدیم حتما باید پزشک یا ماما بنویسه یا میشه بدون ویزیت رفت ا ...

ازاد هم میتونی بری فقط هزینه اش بیشتره 

پایگاه بهداشتم میتونی بری اونجا برات بنویسن

ببخشید استارتر.اگه بخوایم ازمایش بارداری بدیم حتما باید پزشک یا ماما بنویسه یا میشه بدون ویزیت رفت ا ...

اره میشه بدو ازمایشگاه بگو ازاد میخوام من اون ماه ازاد گرفتم ۳۷ت بود برم دکتر ویزیت بدم ودوباره ازمایش ک بیشتر میشه

خدایا شکرت بابت همه چی
همچنین گلم

ممنون عزیزم