2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم،اینو نشنیدی؟نشاط فر چقدر طول کشید سونوکردنش؟

نه نشنیدم ولی نشاط فر قشنگ توضیح میداد ازم خواست شوهرمم بیاد داخل خیلی توضیحای خوبی داد که زود یادم رفت باید گوشیمو میذاشتم رو ضبط صدا  ولی دوسش داشتم خیلی هم تو نوبت نبودم البته سال ۹۴

این سونوگرافی میرباقری کدوم خیابونه؟ برا ntرفتین یا میخواین برین پیشش؟

بزرگمهره،نه نرفتم گفتم بپرسم ببینم کسی رفته یا نه.

من پیش احتیاط کار ان تی رفتم ک اصلاااا راضی نبودم توی سه دقیقه تموم‌کردو حتا نذاشت یه سوال بکنم گف سوال نکن هرچی لازم باشه خودم مینویسم خیلی بداخلاق بوذ،شما کجا رفتین؟

گفتم ببینم این بهتره یا نشاط فر یا روشن یا ادیب ک دقیقیه

من شنیدم که سونوگرافی کوه نور خیلی دقیقه ولی اینطور نیست که باهات حرف بزنه ، لزومیم نداره .ولی نشاط فر خیلی اخلاقش خوبه وحرف میزنه ولی میگن دقیق نیست.

مرسی عزیزم روشن و سجادی فر رو هم شنیدی؟

نه خانم عزیز ولی بارداری خیلی به من دعا کن بگو مامان اباالفضل خدایا حاجاتشو رواکن 

ان شاالله خودتونم خیلی راحت و آسوده فارغ بشی و یه نی نی ناز و سالم خدا بهت عطا کنه

من شنیدم که سونوگرافی کوه نور خیلی دقیقه ولی اینطور نیست که باهات حرف بزنه ، لزومیم نداره .ولی نشاط ...

اخه اینم ک مث احتیاط بخاد توی سه دقیقه تمومش کنه بره نه یه کلمه حرفی نه بذاره سوال کنی نه هیچی یطوریه