2777
2789
عنوان

مامانم خیلی به پوششم کارداره

247 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها واقعا دیوانه شدم حجابم خیلی بدنیست ک ارایش ک اصلا اونم اینروزا ک همش ماسک میزنم و مانتوجلوبازم بپوشم لباس زیرشو یکم بلندترمیخرم و موهام ازجلویکم پیداست و یک شلوار ساده میپوشم و همیشه دعوامون میشه بخدا منم دل دارم نمیتونم ک تا پیشونیم بیارم شالمو منم اونقدرا بی حجاب نیستم خیلیییییی معمولیم و راضیم ولی مامانم همیشه توخیابون دعوام میکنه .کلا سلیقمون به هم نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره رفتن فقط برا وقت خیانت دیدن از شوهر نیستا

رابطه ی والد-فرزندی سالم و بی تنش خیلی رو مابقی روابط اجتماعی موثره

براش وقت و هزینه کن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بازم مال تو خوبه 

مال من میشینه خونه درس لباس بپوشم بریم تو خیابونم صدبار نگام میکنه ک نخندم😐🖐️

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

شما هجده هستی من ۳۳سالمه وضعم همینه

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم