2777
2789

منم ۳ ساله ازدواج کردم ماهه دوم اقدامم با این شرایط سخته ولی اگرم باردار نشی به خاطر حرف مردم بعدا باید بیفتی دنبال دارو درمان نازایی این حرفا .همین مردم که از حرفشون میترسی مشکل برات پیش بیاد نگاتم نمیکنن پس اقدام کن توکل به خدا .هرچی از ازدواجت بگذره تخمدانا تنبل میشنا

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش این چیزا پیش میاد دوباره آزمایش میدی خیالت راحت میشه

انشالله تنها خواستم از خدا همینه حالم خیلی بده 😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من بارداری خوبی داشتم خیلی کم حالت تهوع داشتم خداروشکراصلا بالا نیاوردم ولی اصلا میل به غذا نداشتم ولگن دردداشتم وهنوزم دارم از هفته8 بود لگن دردداشتم کسی میدونه علتش چیه؟

هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشه...خداهست وخداهست وخداهست... 

الان هفته چهارده ام دردلگنم خیلی اذیت میکنه دکتر برام دارو نوشته بنظرتون ضررنداره؟ هنوزنگرفتمشون

هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشه...خداهست وخداهست وخداهست...