بچه ها من غریبم کسی ندارم از شماها میپرسم مسخره نکنین
حریره و فرنی چ فرقی دارن؟
و چی تو فرنی صبحاش بریزم؟ 3مغز چیا هست؟ چقد؟ 1ق.چ؟
من فقط ظهر ها یکم خیلی کم سوپ گوشت میخوره دیگ غذا نمیخوره
توروخدا قشنگ توضیح بدین واسم گناه دارم
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
سویق خیلی عالیه. اگر دسترسی به نمایندگی دکتر روازاده داشته باشی، یه محصولی داره با عنوان سویق کامل صبحانه اونو بخری، هم میتونی به بچه بدی، هم خودتون استفاده کنید. خیلی مقویه. من خودم هر روز درست میکنم برای خودمون.
حریره توش بادوم داره. فرنی بادوم نداره.
سه مغز نمیدونم
من یادمه برای پسرم توی فرنیش گاهی بیسکویت مادر میریختم ، دوست داشت.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
سویق خیلی عالیه. اگر دسترسی به نمایندگی دکتر روازاده داشته باشی، یه محصولی داره با عنوان سویق کامل ص ...
چجوری سویق درس میکنی؟
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینی که من میگیرم، اول با یه لیوان آب میزارم روی گاز و هم میزنم تا یکنواخت بشه و به قل زدن که افتاد، یه لیوان شیر بهش اضافه میکنم و در آخر با عسل شیرینش میکنم. این مقدار برای سه نفر کافیه. به بچه هم میتونی بدی. البته اگر میترسی به بچه زیر یک سال عسل بدی، میتونی با نبات شیرینش کنی.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب