2777
2789
عنوان

رفع بوی جیش بچه از روی محافظ تشک

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 26 پست
باور کنین آدم شلخته و کثیف و پلشتی نیستم :( حالا اگر فقط چاره شستن هست با چی باید شسته بشه ؟! با آب ...

یه تیکه ابر یا پارچه پرکف کن بکش جای جیش بعد با یه کهنه تمیز بکش روش نه جاش میمونه نه بوش از شوینده ها اگه دسترست شامپو داری شامپو بزن چون هم کف میکنه هم خوشبو

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
موقعیت سختیه.... داستانش پیچیده است ولی تخت کس دیگه ای هست. :(  

باید بهش بگی.

تخت کیه؟؟

ادرار نجسه.

اگه نگی وطرف حساس باشه هم وسواس داشته باشه هم اهل نماز باشه واونجا بخوابه بدنش نجس بشه گناهش پای توعه.

تازه بوشو ببری لکه زردشو نیخوای چیکار کنی؟؟

چطور دلتون میاد خونه مردم گند بزتید بعدم به روتون نیارید وچیزیم نگید و برید . بهش بگید لااقل خودش یه فکری بکنه.

ببخشیدا و آخر پررویه اینکار که‌گندشو پاک نکنه و چیزیم لو نده خونه مردم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بهش بگی. تخت کیه؟؟ ادرار نجسه. اگه نگی وطرف حساس باشه هم وسواس داشته باشه هم اهل نماز باشه و ...

والا راستش تخت برادرمه ما یکی رو آوردیم خونه برادرم با اینا مشکل داره اونم بدونه اینا بچشون تو تخت این بوده اونم جیش کرده !!!!!! دیگه کلا بحث داریم :( داداشم نرفته بخوابه رو تخت هنوز 

اونا هم نکردن بگن !!!!!!!! واقعا من اگر باشم میگم بچه این کار رو کرده اگر پریشب فهمیده بودیم میشستیم الان داداشم اومده من صبح تخت رو مرتب کردم نفهمه کسی رفته تو بپرسه مجبور شدیم بگیم اینا بودن ولی دیدم انگار بو میاد ببینید زرد اصلا نشده انگار اردار بچه بی رنگ بوده 

بالاخره یه چیزی میشه... 
نه بابااا چیو بچرخونی مگه محافظ نیست بلاخره رو قرار میگیره دیگه یا خودت تمیز کن یا بصاحب خونه بگو&n ...

نه نشد بچرخونم و اصلا فرصتش نیست من فقط یکم اسپری الکل و خوشبو کننده زدم موقتی بو نمیده ولی امیدوارم شر نشه :( 

بالاخره یه چیزی میشه... 
یه تیکه ابر یا پارچه پرکف کن بکش جای جیش بعد با یه کهنه تمیز بکش روش نه جاش میمونه نه بوش از شوینده ...

مرسی عزیزم امشب به خیر بگذره در اولین فرصت خودم و میزارم تو اتاق این کار و میکنم

بالاخره یه چیزی میشه... 
والا راستش تخت برادرمه ما یکی رو آوردیم خونه برادرم با اینا مشکل داره اونم بدونه اینا بچشون تو تخت ا ...

خوب پس ببخشید 

فکر کردم بچه خودتون خونه غریبه کثیف کاری کرده.

مبتونستی مثلا یه خوراکی ببرید یهو بندازید روش بعد بگی وایی کثیف شده ومینداختین تو ماشین لباسشویی.

به هرکار پدر مادر اون بچه خیلی پرروبازی دراوردن که بدون موشک بچه بردن خونه مردم تازه دسشوییش نبردن بعدم خوابوندنش

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خوب پس ببخشید  فکر کردم بچه خودتون خونه غریبه کثیف کاری کرده. مبتونستی مثلا یه خوراکی ببرید ی ...

خواهش میکنم چون من داستان رو توضیح نداده بودم و تو اضطرار بودم موضوع حل بشه طبیعی بود برداشتتون. در نهایت قضیه ختم به خیر شد خدا را شکر والا یکم عصر اینا تو اتاقش زدیم بعد هم خودش سرش شلوغ بود زیاد آور متوجه نشد بعد خودم بهش گفتم یه بوی نا و نم میاد از اتاقت و فکر کنم محافظ تشکت باید شسته بشه خلاصه فلسفه چیدم تا حل شد شستیم و انداخت رو تختش 

باز هم از ممنونم بابت راهنمایی هاتون :) 

ولی جدی جدی کار خیلی خیلی زشتی کردن خودشون و زدن به اون راه ! خوشم نیومد. هم بی انصافی و هم پر رویی بود امیدوارم مادرای عزیز حتما مراقب باشند خونه مردم بچه از این کارا نکنه و اینقدر بیخیال نباشن برا خودشون هم اتفاق میوفته 

بالاخره یه چیزی میشه... 
خواهش میکنم چون من داستان رو توضیح نداده بودم و تو اضطرار بودم موضوع حل بشه طبیعی بود برداشتتون. در ...

بازم ببخشید بخاطر قضاوتم.

اخه کامل نگفتید منم فکر کردم رو تخت زنوشوهری بچه خودتون اینکارو کرده و اونام ممکنه نماز بخونن

حلال کنید

بازم ببخشید بخاطر قضاوتم. اخه کامل نگفتید منم فکر کردم رو تخت زنوشوهری بچه خودتون اینکارو کرده و او ...

خواهش میکنم عزیزم :) من از هولم و زمان کمی که بود اونجوری تند تند فقط تاپیک زدم طبیعیه که اینطور برداشت بشه عزیزم

بالاخره یه چیزی میشه...