2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلیم خیانت به عمم

237 بازدید | 15 پست

عمم دیروز رفته بود خونه خودش که با شوهرش حرف بزنه بفهمه اینی که تو زندگیشه اصلا کیه و از کی اومده تو زندگیشون که شوهرش زیر بار نرفته بود و عمم از تماسای شوهرش شماره زنه رو در آورده بود و زنگ زده بود اونم گفته بود من اصلا با شوهر تو کاری ندارم و شوهر دارم و از اینجور چیزا ولی عمم گفت خیلی پررو بوده گهگاهی به حرفام خندیده که یعنی من نمیدونم تو چی میگی

الان شوهرشو از خونه بیرون کرده و با بچه هاش دیشبو تنها خوابیدن دلم خیلی خونه براش دیشبو منم بزور خوابیدم چرا اکثر مردا انقدر پست شدن 

حالا بعضیا میگن بخاطر بچه هاش طلاق نگیره و فقط نقش سایه سر رو براشون داشته باشه ولی من میگم هیچوقت ارزششو نداره که با همچین مردی ادامه بده و جوانیشو تباه کنه نظر شما چیه؟

نه والا كسي كه خيانت ميكنه رو بايد از اونجاش اويزون  كرد

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینا رو میگم ولی نمیدونم چرا بزرگترا طرز فکرشون با ما فرق داره همش میگن زن باید با هر چیزی بساز ...

چند سالشه عمه ت بچه هاش چی؟ عمت پشتوانه مالی داره؟؟

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
حدودا سی و پنج سالشه فقط خونه به اسمشه ولی اگه بتونه ماهیانه یه مبلغی از شوهرش بگیره خوب میشه

خوبه بازم خونه به اسمشه،،،خیلی سخته طلاق گرفتن بچه هام این وسط ضربه بدی میبینن،،،کاش عمه ت ی مدت قهر میکرد و الکی ادای طلاق دربیاره شوهره ب غلط کردن بیافته و تعهدی چیزی ازش بگیره 

بچه هاش کلاس اول و شیشم

دقیقا همسن منه عمتون بچه هاشم همسن بچه های من،،،منم با اینکه شاغلم و خونه دارم با وجود خیانت نمیتونم ب راحتی در مورد طلاق تصمیم بگیرم 

دقیقا همسن منه عمتون بچه هاشم همسن بچه های من،،،منم با اینکه شاغلم و خونه دارم با وجود خیانت نمیتونم ...

شمام بخاطر بچه هاتون؟

آخه بچه های این اصلا انگار باباشونو نمیبینن تا غروب که سرکاره غروبم میاد یه شام میخوره و میره بیرون تا آخر شب به نظر من این مرد بود و نبودش برای زن و بچش هیچ فرقی نداره و همون بهتر که نباشه؟

بنظرتون کسی که یه بار خیانت کرده میتونه ترک کنه؟من میگم نمیتونه

چرا نتونه عزیز بستگی ب ادمش داره از اول ک اینجوری نبوده ،،،خیانت در چ حد بوده